Olympus Stylus 800 - Fotografie - 2019

Olympus - mju 800 Digital (Iunie 2019).

Anonim

"Cu Olympus Mju Digital 800, Olympus redefinește noțiunea de fotografie digitală elegantă și de înaltă performanță. Finisată în albastru închis lucios sau în argint, Olympus Mju 800 împachetează puterea de 8 megapixeli într-un corp metalic compact, rezistent la intemperii. Pe lângă faptul că garantează imagini strălucitoare în orice condiții, această cameră atractivă cu zoom optic de 3x oferă de asemenea opțiuni pentru o libertate mai mare a fotografiilor. Datorită utilizării noii tehnologii Bright Capture, fotografii se pot baza acum pe rezultate excelente ale imaginii, care nu au fost descoperite anterior în situații extrem de scăzute. Tehnologia permite, de asemenea, vizualizarea subiecților pe ecranul LCD de 6, 4 cm.

Stylus 800 combină un senzor de imagine CCD de 8, 0 megapixeli cu un procesor de imagine exclusiv Olympus, TruePic TURBO, care îmbunătățește semnificativ calitatea imaginii și oferă viteze globale de procesare mai rapide pentru pornirea rapidă, declanșarea declanșatorului și redarea. TruePic TURBO permite Stylus 800 să capteze informații de la toate cele 8, 0 milioane de pixeli cu pixel "micro-netezirea", care oferă fotografii mai clare și mai colorate, chiar și la rezoluții mai mici. Rezultatul este imaginile superbe de înaltă calitate, care sunt în mod constant clare și vii, chiar și în cazul tipăririlor de format mare. Pornirea rapidă de mai puțin de o secundă și timpul de declanșare aproape instantanee asigură un răspuns de mare viteză, astfel că sunteți întotdeauna gata să faceți fotografii minunate.

Adăugarea modurilor de prioritate manuală a diafragmei și a priorității declanșatorului, combinată cu 19 moduri de scenă predefinite complet automate, oferă utilizatorilor versatilitate și control pentru o performanță optimă în orice situație. Utilizatorii își pot exprima viziunea creativă - ajustarea f-stop-ului pentru portrete detaliate cu fundaluri înmuiate sau încetinirea vitezei de expunere pentru a crea efectul neclar al mișcării - sau pur și simplu selectați modul scenă adecvat de la 19 opțiuni pentru puncte și - simplitate simplă. Caracteristicile de editare în cameră, cum ar fi Red-Eye Fix, Sepia și Black & White oferă utilizatorilor posibilitatea de a edita fotografii în zbor. „

Citiți mai multe la Lets Go Digital

Citiți întregul comunicat de presă de la Steve's Digicams