Olympus dezvăluie camera digitală C-5000 cu zoom - Fotografie - 2019

Suspense: Tree of Life / The Will to Power / Overture in Two Keys (Iunie 2019).

Anonim

Această cameră este instrumentul fotografic ideal pentru entuziaștii digitali care caută o cameră compactă și elegantă, cu o funcționalitate suficientă pentru a se potrivi cu abilitățile în creștere. Cu un design ergonomic unic și un pantof ahot pentru mai multe opțiuni de flash, zoom-ul C-5000 oferă o mare valoare într-o formă compactă.

"C-5000 Zoom este succesorul celei mai bine vândute camere din clasa sa în timpul sezonului de sărbători din 2002, modelul C-4000 Zoom", a declarat Jason Bortzfield, Product Manager, Digital, Olympus America Inc. are o imbunatatire semnificativa, cum ar fi un senzor CCD de 5 megapixeli, pentru a produce imagini de dimensiuni si claritate deosebite, un corp mai mic de 20% si un pantof incalzit pentru a adauga o capacitate mai mare de flash - ceva nou pentru o camera de acest calibru.

inovatoare
Esența C-5000 Zoom este versatilitatea sa. Cu un pantof fierbinte pentru adăugarea unui flash Olympus FL-50 sau FL-20 opțional și o gamă largă de alte accesorii opționale, cum ar fi un sortiment de lentile și o baterie și încărcător de litiu-ion incluse, este alegerea perfectă pentru fotograf care vrea un sistem complet de camere la un preț care să nu spargă banca. Fotografii în curs de dezvoltare vor aprecia ușurința utilizării oferite de modurile programelor automate și de scenă, în timp ce controlul manual complet al lui C-5000 Zoom oferă fotografilor avansați un instrument fotografic extrem de precis.

Stilat
Cea mai nouă adăugare la seria C Olympus, C-5000 Zoom are un aspect izbitoare spre deosebire de orice cameră digitală Olympus. Atât designul elegant, cât și cel ergonomic, corpul său neted și conturat, cu un finisaj argintiu atractiv, este confortabil, ușor și ușor de utilizat, chiar și în timpul sesiunilor de filmare extinse.

Inteligent
Fotografiile Olympus sunt cunoscute în întreaga lume pentru calitatea deosebită a imaginilor lor deosebit de vibrante, clare și superrealiste. Această calitate provine de la cele mai recente tehnologii optice, cum ar fi obiectivul C-5000 Zoom de precizie Olympus din sticlă 38mm - 114mm, f2.8-f4.8, care se potrivește cu un CCD de 5 megapixeli. Modul de reducere a zgomotului C-5000Z facilitează fotografiile fără zgomot în timpul expunerilor lungi. Toate împreună, aceste caracteristici permit utilizatorilor să producă imprimări consistent și clare, de înaltă calitate, de până la 11 "x 14".

Abordabil
C-5000 Zoom este extrem de ușor de utilizat. Modul automat de programare automată permite fotografilor să efectueze fotografii ireproșabile în situații tipice folosind tehnici de bază și de focalizare. Utilizatorii pot accesa cu ușurință șase moduri diferite de programare a scenei cu selectorul de moduri, inclusiv setările pentru Peisaj, Portret, Scena de noapte și Fotografie sportivă. Funcția "Modul meu" permite utilizatorilor să creeze o setare separată de utilizator pentru opțiuni și mai creative atunci când fotografiați în condiții specifice. De asemenea, meniul conține trei butoane de comandă rapidă care salvează timpul de navigare al meniului, permițând utilizatorului să aloce cele mai utilizate categorii de meniu acestor trei butoane.

Programatorul "Buton personalizat" permite utilizatorilor să atribuie un buton pe partea din spate a camerei pentru Blocare automată a expunerii, setări variabile ale unității, diferite valori ISO și funcționare de la distanță. Butonul Custom permite utilizatorilor să aibă acces imediat la aceste funcții specializate.

Un buton dedicat "Quick View" de pe partea din spate a camerei permite utilizatorilor să le revadă instantaneu fotografiile și apoi să revină rapid la fotografierea prin apăsarea butonului declanșator. De asemenea, este posibilă configurarea aparatului foto pentru a "dormi" după o perioadă stabilită de timp de neutilizare. Acest lucru ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei camerei.

Pentru descărcarea ușoară a fotografiilor fără software, modelul C-5000 Zoom oferă funcțiile USB Auto-Connect ale Olympus, astfel încât imaginile să poată fi descărcate rapid și ușor în toate sistemele de operare actuale Mac® și Windows®. Software-ul CAMEDIA Master Editing oferit fotografilor tot ce au nevoie pentru a edita, imprima și partaja fotografiile.

Funcții incitante pentru cele mai realiste imagini digitale
Fotografii experimentați vor aprecia setările manuale C-5000 Zoom cu comenzi individuale pentru prioritate diafragmă, prioritate declanșator și operare manuală completă cu viteze manuale de declanșare cuprinse între 16 și 1/1000 de secundă. Măsurarea multi-punct permite ca până la 8 puncte separate în zona imaginii să fie mediatizate pentru expunerea adecvată în condiții de iluminare cele mai dificile - o caracteristică care nu se găsește în mod obișnuit pe camere la acest punct de preț. Istoricile dinamice sunt vizibile pe ecranul LCD în modurile de fotografiere și examinare pentru a afișa cu exactitate luminozitatea fotografiei în zona imaginii. Alte comenzi avansate includ: Punctul AF selectabil, se poate deplasa cu ajutorul săgeții de navigare din meniu și a modului Super Macro pentru a fotografia subiecți la o distanță de numai 1 cm. Un terminal extern TTL Flash este furnizat pentru FL-50 sau FL-20 Flash sau pentru sincronizarea cu strobe de studio. Balansul de alb reglabil și Balansul de alb pentru o singură atingere asigură versatilitatea maximă a fotografiei.

Caracteristici noi pentru C-5000 Zoom:

  • CCD de 5 megapixeli
  • 3x zoom optic + 4x digital pentru zoom total de 12x
  • Construit în designul Flash Shoes Hot
  • Abilitatea de a adăuga lentile sau filtre - Inel cu filet încorporat în corpul din jurul obiectivului (este necesar un adaptor)
  • Compact nou corp
  • USB Auto-Connect pentru o conectivitate ușoară
  • Controale automate și manuale + 6 moduri scenă creative
  • Tehnologia TruePic TM
  • Baterie litiu-ion cu durată lungă de viață și încărcător inclus

Disponibilitate
C-5000 Zoom va fi disponibil în octombrie 2003 pentru $ 499 MSRP. Acesta este livrat împreună cu o cartelă xD-Picture Card TM de 32MB, cu acumulator Li-Ion Li-Ion reîncărcabil și încărcător, USB Computer ConnectionCable, Cablu video, Curea de transport / Lentilă, Telecomanda wireless RM-2, Ghidul QuickStart și Manualul de bază tipărit, și cardul de garanție limitată. CD-ul inclus inclus conține manualul CAMEDIA Master Editingsoftware și User "Reference".

Prețuri US:
C-5000 Zoom Street Preț: $ 499.00 (US)
C-5000 Zoom MSRP: $ 599, 95 (SUA)

Prețuri canadiene: C-5000 Zoom Street Preț: 749.00 dolari (Canada)
C-5000 Zoom MSRP: TBD (Canada)