O dată cu impenetrabilitatea, Google Maps salvează zidurile parcului Gramercy din New York - Fotografie - 2019

A theory of everything | Emily Levine (Mai 2019).

Anonim

Timp de 183 de ani, gardienii parcului Gramercy din New York au ținut-o cu succes în fața publicului și numai cei care trăiesc în parcul privat au acces. Iar din moment ce fotografierea comercială pe parc este interzisă, puțini au văzut cu adevărat ce arată interiorul parcului - până acum. Ca o consecință a tehnologiei actuale, The New York Times raportează că acum oricine poate să rătăcească în mod virtual dincolo de gardurile parcului, mulțumită Airbnb, smartphone și Google Maps.

Nu, nu pentru că ofițerii de la Gramercy Park au decis să ofere oamenilor o privire asupra acestei cetăți a unei grădini prin Internet - fotografiile sunt încă în afara limitelor. Panorama panoramică de 360 ​​de grade pe Google Maps a fost creată cu norocul acordat lui Shawn Christopher, programator de calculator care a vizitat New York City luna de miere în luna mai.

Christopher închiriase o cameră într-un apartament din Gramercy Park, prin intermediul Airbnb, care cuprindea accesul la renumitul parc. Realizând că i se dăduse cheia unui loc pe care nici Robert De Niro sau Woody Allen nu l-au putut trage, Christopher a folosit aplicația Photo Sphere de la Google pe telefonul său smartphone pentru a documenta parcul, care apoi au fost încărcate în Google Maps.

"Internetul vizează numai schimbul de cunoștințe, în special aceste lucruri ascunse, ascunse", a declarat Christopher pentru Times.

În ciuda faptului că zidurile sale au fost încălcate acum pe Internet, nu vă așteptați ca parcul să fie deschis publicului. Dar Arlene Harrison, șeful parcului, a declarat pentru Times că, cu telefoane inteligente și alte tehnologii, nu au existat decît atât de multe lucruri pe care le puteau face administratorii parcului pentru a le păstra în totalitate privat. Harrison a mai spus că nu intenționează să ceară companiei Google să elimine imaginile, deși Google a spus că le va lua jos dacă li se va cere.