Outlaw Audio pentru a vinde noul subwoofer LFM-1 - Fotografie - 2019

?(LIVE RO CS:GO) NEXUS GAMING (RO) vs. KNOCKOUT (RO) - €10,000 PLAYOFF ESL SEC (Iunie 2019).

Anonim

Modelul LFM-1 a fost dezvoltat sub îndrumarea Dr. Poh Ser Hsu, unul dintre cei mai respectați designeri de subwooferi din lume. Outlaw Audio LFM-1 oferă reproducere de bas în mod autoritar și liniar atât pentru muzică, cât și pentru filme. Designul este atât cosmetic cât și funcțional pentru orice home theater sau cameră de audiție și este vândut exclusiv la www.outlawaudio.com pentru prețul impresionant scăzut de doar 579 $.

Spre deosebire de multe subwoofere de home theater care compromit fidelitatea pentru a genera specificații nerealiste optimiste prin accentuarea unei singure benzi de frecvență supraevaluate, LFM-1 este proiectat pentru răspuns extrem de liniar la niveluri de presiune acustică foarte ridicate (SPL) în întreaga gamă de profunzime a basurilor. Amplificatorul BASH® de 325 W este capabil de 1300 W pentru tranzitorii și ajută la obținerea unui SPL de 115 dB (25 Hz - 180 Hz, +/- 2 dB). Configurația conducătorului auto constă dintr-un woofer de aruncare lungă, de 12 inci, montat într-o carcasă cu două porturi. Acest lucru asigură o flexibilitate maximă în plasare și elimină zgomotul sonor al portului care afectează subwooferele care utilizează porturi montate lateral, frontal sau chiar spate.

"Scopul nostru a fost să livrăm un subwoofer pentru mai puțin de 600 de dolari, care a avut și muzică, așa cum sa întâmplat și cu filmele", a declarat Scott Jackson, manager de vânzări Outlaw. "Acest lucru a necesitat un răspuns rezonabil de frecvență și o ieșire puternică, menținând în același timp controlul preciziei șoferului. Mulțumită dr. Hsu, am rezistat tentației de a proiecta un subwoofer cu un răspuns de ieșire la 16 sau 18 Hz, în favoarea unui design de 25 Hz care nu compromite SPL sau nu ridică distorsiuni. Pentru cei implicați, performanța din lumea reală a fost mai importantă decât "drepturile de laudă" unei specificații care nu ar aduce un beneficiu real ".

Secțiunea amplificatoare din spate include atât intrări la nivel de linie cât și la nivel de difuzor și ieșiri la nivel de difuzor pentru a fi utilizate cu orice receptor sau procesor. Nivelul trecerii este variabil continuu de la 40 la 180 Hz, sau poate fi ocolit în întregime pentru o integrare ideală cu un sistem de difuzoare cu gama completă sau atunci când este utilizat cu electronice care includ managementul basului de primă clasă.

Modelul LFM-1 a fost optimizat pentru integrarea acustică și vizuală fără probleme în aproape orice cameră de audiție a teatrului de acasă. Dispune de un finisaj atractiv din satin negru, o față subțire de 15 inchi și un panou frontal din plexiglas, elegant, încapsulat, care îi permite să se amestece cu orice décor.

Subwooferul Outlaw Audio LFM-1 este disponibil în prezent exclusiv de la magazinul online al companiei, la www.outlawaudio.com, pentru suma de 579 USD. Pentru cei care doresc configurații dual-subwoofer din ce în ce mai populare, o pereche de LFM-1 poate fi achiziționată la un preț de pachet de doar $.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=4134