Panasonic lansează o nouă serie de camere video - Fotografie - 2019

Videoproiector Panasonic PT-AH1000 (Martie 2019).

Anonim

"Viața se mișcă repede, dar cu noi controale ușor accesibile și funcții" directe selectate "pe aceste noi modele, am reușit să surprindem rapid clipul video în mișcare și imagini statice", a spus Rudolf Vitti, manager național de marketing al grupului optic Panasonic. "Dar, ușurința în utilizare nu înseamnă sacrificarea capabilităților de vârf. Aceste noi modele vă pot aduce mai aproape de subiect decât oricând înainte cu zoom optic îmbunătățit. "

Noile modele - compactele PV-GS9, PV-GS12, PV-GS14 și PV-GS15 și Ultra-Compact "PV-GS55 Palmcorder® Multicam" au fost proiectate pentru a simplifica funcționarea camerei video pentru începător și profesionist videoographer, și includ:

· Posibilități de zoom optic de înaltă definiție și zoom digital * (până la 24X pe PV-GS15).

· Ușurința de a funcționa prin layout-ul și controalele nou concepute.

· Un nou mod de apelare directă: pentru utilizarea în modul camerei digitale, acest control de acces ușor de acces permite utilizatorilor să selecteze rapid modul digital dorit, cum ar fi înregistrarea, redarea, înregistrarea cardului sau redarea cardurilor.

 · Un ecran LCD care poate fi deschis la o distanta de 120 de grade fata de corpul camerei video, facilitand vizualizarea imaginilor in timp ce acestea sunt capturate.

Desigur, noile modele sunt camere video în primul rând și sunt bine dotate cu caracteristici pentru a produce înregistrări digitale clare. De exemplu, caracteristica MagicPix de îmbunătățire a imaginii permite crearea de filme bogate în condiții de lumină scăzută. Stabilizarea electronică a imaginii digitale (EIS) ajută la scoaterea jitterului din înregistrarea video de mână și compensă mișcarea neintenționată a mânii și a camerei video.

Alte caracteristici inovatoare includ:

· Caracteristică încorporată de cameră digitală pentru captarea de imagini digitale clare pe un card de memorie SD (cu excepția PV-GS9) sau pe bandă.

· Capacitatea Web cam, care este ideală pentru videoconferințe cu prietenii sau familia sau poate fi folosită ca un dispozitiv simplu de monitorizare atunci când consumatorii sunt departe de casă.

 · MPEG-4 Înregistrarea filmelor (PV-GS55) ¾ permite utilizatorilor să transfere cu ușurință clipuri video MPEG-4 cu sunet pe un PC pentru a crea biblioteci și prezentări de clipuri sau pentru a le atașa la un e-mail.

· Funcția Soft Skin Detail, care detectează tonurile diferite ale pielii și înmoaie focalizarea pentru a crea un amestec realist.

Noile camere video includ și o caracteristică de pornire rapidă, care permite acestor modele să înceapă înregistrarea în 1.3 secunde după pornirea alimentării, astfel încât acele momente neașteptate să fie uitate.