Panasonic DMC-LZ1 Aparat foto digital a debutat - Fotografie - 2019

Panasonic Lumix DMC-TZ7 - как разобрать фотоаппарат и обзор (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

DMC-LZ2 de 4 megapixeli și DMC-LZ2 de 5 megapixeli au un obiectiv DC VARIO cu zoom optic 6x (echivalentul a 37mm până la 222mm pe un obiectiv de film de 35mm), cu posibilitatea de mărire de până la 24x când este combinat cu digitalul 4x zoom și MEGA OIS (stabilizator optic de imagine). Senzorul optic de imagine MEGA de la Panasonic detectează automat și compensează optic mișcarea mâinilor.

"Când folosești o cameră mică, ușoară, cum ar fi acestea, mărirea poate accentua orice mișcare mică a mâinii", a declarat Monica Helmer, Director Marketing pentru Panasonic. "De aceea, Panasonic încorporează MEGA OIS în fiecare cameră Lumix. Vă permite să realizați fotografii clare, fără distorsiuni, chiar fotografii ultra-telefotografice sau macro pentru subiecte aflate la distanță sau în mișcare sau fotografii realizate în condiții de iluminare scăzută. "

Noile modele au un afișaj LCD de 2, 0 inci TRM (Transmissive with Micro Reflective), extrem de ușor de vizualizat, chiar și în aer liber, în zile luminoase și însorite. Chiar și cu unitatea optică cu zoom optic de 6x, dimensiunile corpului camerei sunt la fel de compacte ca și o cameră obișnuită de zoom cu zoom optic de 3 x.

Panasonic, procesorul de imagine Venus Engine Plus LSI oferă o calitate ridicată și un răspuns rapid, cu un consum redus de energie. În plus față de o funcție consecutivă de fotografiere, care permite utilizatorilor să obțină rame 4 (DMC-LZ1) sau 3 (DMC-LZ2) pe secundă la rezoluție maximă, noul Venus Engine Plus permite nelimitat * fotografiere consecutivă. Imaginile succesive pot fi realizate până când capacitatea de memorie sau memoria de încorporare este atinsă.

Detectarea unghiului automat, o caracteristică nouă, înregistrează dacă o imagine a fost făcută orizontal sau vertical și o afișează corespunzător, indiferent dacă este vizualizată pe ecranul LCD al camerei sau pe un televizor conectat.

Alte caracteristici includ modul Burst Shooting, patru moduri de focalizare la fața locului, modul simplu pentru setările automate, blițul încorporat și multe altele.

Panasonic Lumix DMC-LZ1 și DMC-LZ2 funcționează pe două baterii de dimensiuni AA și sunt echipate cu noile baterii Oxyride Extreme Power de la Panasonic.