Panasonic Intros Trei camere foto 8 MP Lumix - Fotografie - 2019

Panasonic LUMIX GH5 Product Overview (Iunie 2019).

Anonim

Panasonic a introdus trei noi camere de 8.1 megapixeli în liniile sale Lumix, incluzând două camere compacte de 28 mm cu moduri automate inteligente noi și o altă cameră cu un zoom optic impresionant de 18 ×.

În primul rând, modelele Lumix DMC-FX33K și DMC-FX55K oferă un obiectiv Leica cu unghi larg de 28 mm, împreună cu tehnologiile Panasonic Intelligent Stabilization of Image și Intelligent Auto Mode, care combină stabilizarea optică a imaginii cu controlul ISO cu detectarea feței (până la 15 fețe! un selector inteligent de scenă și o auto-focalizare continuă. Combinația își propune să fie o cameră compactă, elegantă și ușor de utilizat. Modelul FX55 oferă un ecran LCD de 3 inch, în timp ce modelul FX33 are un ecran de 2, 5 inch; fiecare are 27 MB de memorie încorporată, stochează imagini pe carduri de memorie SD / SDHC și oferă o funcție de editare a titlului pentru a stoca textul împreună cu imaginile. Modelul FX55 va fi disponibil la prețul de 349, 95 $ și va fi disponibil în argint, negru și roz, în timp ce modelul FX33 va fi prețul de 299, 95 $ și va veni în argint, negru, albastru și maro - FX33 va fi de asemenea compatibil cu o carcasă maritimă fotografierea subacvatică. Ambele camere ar trebui să fie disponibile în septembrie.

DMC-FZ18 oferă toate caracteristicile modelelor FX33 și FX55, dar abandonează profilul compact în favoarea unui corp de cameră mare, cu mâner solid din cauciuc: camera oferă de asemenea un zoom optic de 18x pentru captarea acelor momente îndepărtate. Camera foto este dotată cu un ecran LCD de 2, 5 inchi și oferă un cadran de mod finalizat din metal și autofocalizare independentă, blocare automată a expunerii și butoane macro pentru o funcționare rapidă; aparatul foto joacă și joystick-ul care a apărut inițial în ianuarie pe modelul FZ8, care oferă acces rapid la nenumărate setări, inclusiv focalizarea manuală și expunerea. FZ18 va fi disponibil în septembrie în negru și argintiu la un preț sugerat de 399, 95 USD.