Panasonic pune strălucirea pe linia camerei Lumix - Fotografie - 2019

Murali Krishnan from Anchor Panasonic at Suryacon Pune 2018 (Iunie 2019).

Anonim

Panasonic a anunțat o serie de noi modele pentru linia sa de camere digitale Lumix, adăugând caracteristici care vă pot face apel la imaginile de primăvară și casuală, precum și capabilități puternice, zoomuri mari și tehnologie hutzpah la înălțimea maximă pentru a păstra entuziaștii foto fericit.

Cea mai mare parte a gamei este noul Lumix DMC-FZ8, impresionat de un zoom optic de 12 ×, o operare manuala usoara, care va atrage atentia tuturor fotografiilor de pe piata, precum si Mega Optical Image Stabilizer si Intelligent ISO Control mai ușor de capturat imagini fără blur chiar și în condiții de iluminare dificile. În combinație cu procesorul de imagine Venus Engine III, controlul inteligent ISO ajustează expunerea imaginii pentru a încerca să păstreze subiectele în mișcare și în mișcare. FZ8 are o rezoluție de 7, 2 megapixeli, un vizor LCD de 2, 5 inchi, control al focalizării și expunerii manuale pe joystick (o caracteristică populară care a debutat în camera precedentă a companiei FZ7) și capacitatea de a capta video VGA la 30 de cadre pe secundă. Asteptati-va sa vedeti FZ8 in februarie pentru doar 349.95 dolari.

În continuare, Panasonic descrie Lumix DMC-FX30 drept camera "cea mai subțire" a cuvântului, cu un obiectiv cu unghi larg de 28 mm; indiferent dacă este de fapt mai subțire decât shooter-ii concurenți de la Samsung, are un zoom optic de 3.6x, un CCD de 7.2 megapixeli, aceeași stabilizare a imaginii, control ISO și motor de imagine găsite în FZ8 (de mai sus) inch vizor LCD. Nu există comenzi manuale, dar capacitățile de focalizare automată și profilul subțire pot face ca camera să fie lovită de fotografi sociali; se așteaptă să-l vadă în februarie pentru $ 349.95.

Dacă doriți funcții fără factor de formă subțire sau capabilități manuale, Lumix DMC-LS70 oferă un zoom optic de 3x cu o rezoluție de 7, 2 megapixeli, împreună cu stabilizarea optică a imaginii, controlul ISO inteligent și motorul Venus III, cu un preț așteptat de doar 149, 95 $, atunci când acesta atinge magazinele în luna februarie. Vizorul LCD este de numai doi centimetri, însă poate captura video VGA cu rezoluție de 30 de cadre pe secundă.

Celelalte modele Lumix de la Panasonic oferă totul pentru a fi compacte. Lumix DMC-TZ3 va fi lansat în luna martie pentru $ 349.95, având un vizor LCD de 3 inch, rezoluție de 7, 2 megapixeli, zoom optic 10x și stabilizare optică a imaginii Panasonic și control ISO. Panasonic urmărește TZ3 la călători, subliniind factorul de formă mic, capabilitățile cu unghi larg și compatibilitatea cu "stilul de viață activ" - utilizatorii pot obține chiar și un caz opțional subacvatic. În același timp, modelele DMC-FX10 și DMC-FX12 (livrate în februarie pentru 199, 95 dolari și respectiv 229, 95 dolari) oferă zoomuri optice 3 ×, LCD de 2, 5 inch, stabilizare optică a imaginii și control ISO și captura video. FX10 are un ecran LCD de 6 megapixeli, în timp ce maneta FX12 se întoarce până la 7, 2 megapixeli. Ambele camere au, de asemenea, un "mod de înaltă unghi" pe vizorul LCD, făcând mai ușor să vizualizeze când aparatul foto este ținut de înaltă calitate într-o mulțime la un eveniment sportiv.