Panasonic lansează camera digitală de 12MP 4MP - Fotografie - 2019

West Buy - prezinta impreuna cu Panasonic Romania o noua camera video, HC-X1 (Iulie 2019).

Anonim

Dispunând de luminozitatea F2.8 în întreaga gamă de zoom, zoom-ul puternic de 12x al camerei foto este echivalent cu un obiectiv de zoom de 420 - 420 mm pe o cameră foto convențională de 35 mm.
Precizia obiectivului Leica, caracteristicile teleobiective extraordinare și viteza de procesare fără întârziere permit acestei camere să capteze fiecare detaliu al subiectelor aflate la distanță sau în mișcare rapidă, cu strălucire și claritate superbă.

Noua cameră DMC-FZ10 Lumix de înaltă performanță este destinată introducerii cu amănuntul în noiembrie și va avea prețul de vânzare recomandat de producător de 599, 00 $.

Camera are un obiectiv CCD de 1 / 2, 5 "și lentilă Leica DC VARIO-ELMARIT cu deschidere mare cu 13 elemente în 8 grupe și trei lentile asferice. Legendarul pentru redarea imaginilor cu reproducere superbă a culorilor și adâncime expresivă, obiectivul Leica deschide ușă la noi posibilități creative noi, atât pentru utilizatorul camerei digitale pentru prima dată, cât și pentru fotograful experimentat.

Foarte important pentru o cameră cu zoom mare, MEGA OIS (Optical Image Stabilizer) avansat de Panasonic îmbunătățește capacitățile zoom-ului telefotografic al camerei, ajutând la obținerea de imagini clare și vii, chiar și atunci când fotografiați în telefoto sau fotografiați la lumină scăzută. Această caracteristică utilizează senzori de mișcare, care detectează chiar mișcări ușoare ale mâinii și leagă integral controlul obiectivului de mișcarea camerei pentru a reduce jitterul. Spre deosebire de sistemele digitale de stabilizare a imaginii, acest sistem optic asigură o compensare precisă fără degradarea calității imaginii.

Caracteristica nouă a histogramei DMC-FZ10 funcționează ca un contor digital de lumină, oferind o reprezentare grafică a nivelului de luminanță al pixelilor care compun o imagine. Prin utilizarea histogramei, utilizatorii pot exercita un control mai precis al expunerii pentru fotografii de calitate. Histograma poate fi afișată pe ecranul LCD mare, de 2 inci al unității, în timp ce se înregistrează o imagine și după fotografiere.

Incredibil de sensibil, DMC-FZ10 captează fotografii consecutive aproape la fel de repede ca și camera de filmat cu motor. De îndată ce CCD-ul aparatului foto captează semnalul de imagine, dispozitivul Venus Engine LSI de la Panasonic afișează simultan imaginile pe ecranul LCD în timp ce scriu date pe cartela de memorie, reducând semnificativ timpul de întârziere dintre fotografii. Pentru a capta evenimente bruște în timp ce se desfășoară, caracteristica exclusivă de înregistrare MEGA BURSTĂ de la Panasonic permite înregistrarea consecutivă a focului rapid, capturând 4 cadre pe secundă cu o calitate nediminată de la cadru la cadru.

De asemenea, camera poate înregistra imagini în mișcare (JPEG de 320 x 240 pixeli) în QuickTime ™ de 30 sau 10 cadre pe secundă, completată cu audio.

Aparatul DMC-FZ10 oferă funcții de focalizare manuală, diafragmă, declanșare și expunere pentru a îmbunătăți experiența de fotografiere. Alte caracteristici includ orientări de centrare; auto-temporizator; program AE; funcția AF continuă, comutarea la distanță AF și blocarea AF; bliț automat automat de tip pop-up și moduri multiple de bliț; afișare de imagini multiple; un mod special de panoramare pentru capturarea rapidă a acțiunii cu detalii clare; port USB1 încorporat și multe altele.

Aparatul foto vine cu o capotă pentru a reduce diminuarea focului și a strălucirii când fotografiați scene extrem de luminoase. Alte accesorii incluse sunt: ​​acumulator reîncărcabil și încărcător; Cartelă de memorie SD de 16 MO; Cablu de curent alternativ; Cablu de curent continuu; Cablu A / V; Cablu de conectare USB; capacul lentilelor; curea de transportare și software-ul pe CD-Rom.

Discuțiile și imaginile pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3053