Camera Lumix DMC-LS1 de la Lumix Panasonic - Fotografie - 2019

Panasonic dmc-ls1 digital camera (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

De asemenea, DMC-LS1 dispune de memorie încorporată de 14 megaocteți, permițând utilizatorilor să capteze acele momente spontane chiar și atunci când nu au o cartelă de memorie SD la îndemână.

Noul Panasonic Lumix DMC-LS1 aparat de fotografiat digital este planificat pentru o introducere aprilie, și va avea un preț de vânzare recomandat de producător de 229.95 dolari.

"Acest model îmbină câteva dintre cele mai avansate tehnologii digitale ale camerelor digitale într-o cameră distractivă, ușor de utilizat, pe care oricine o poate bucura, indiferent dacă sunteți utilizator digital pentru prima dată sau un fotograf cu experiență", a declarat Monica Helmer, pentru grupul optic Panasonic.

Zoom-ul optic 3x al camerei (echivalentul a 37mm la 222mm pe un obiectiv de film de 35mm), combinat cu zoomul digital 4X, poate capta fotografii clare, clare la o mărire maximă de 12x.

Funcția MEGA OIS de la Panasonic detectează automat și compensează optic mișcarea, ajutând la asigurarea unor imagini clare și fără distorsiuni, chiar și atunci când fotografiați fotografii ultra-telefotografice sau macro-fotografii sau fotografii ale subiecților aflați la distanță sau în mișcare

Funcția OIS prezintă două moduri corective pentru a suprima jitterul. Modul 1 detectează continuu și urmărește mișcările și le compensează continuu. În modul 2, obiectivul este mutat în momentul apăsării butonului declanșator, pentru a capta imaginea cât mai aproape de centrul obiectivului.

Panasonic, procesorul de imagine Venus Engine Plus LSI oferă o calitate ridicată și un răspuns rapid, cu un consum redus de energie. În plus față de o funcție consecutivă de fotografiere care permite utilizatorilor să dețină 4 cadre pe secundă la rezoluție maximă, noul Venus Engine Plus permite o fotografie nelimitată * consecutivă. Imaginile succesive pot fi realizate până când capacitatea de memorie sau memoria de încorporare este atinsă.

Detectarea unghiului automat, o caracteristică nouă, înregistrează dacă o imagine a fost făcută orizontal sau vertical și o afișează corespunzător, indiferent dacă este vizualizată pe ecranul LCD al camerei sau pe un televizor conectat.

Printre alte caracteristici se numără modul Burst Shooting, patru moduri de focalizare la fața locului, modul simplu pentru setările automate, blițul încorporat și afișajul LCD TRM (Transmissive with Micro Reflective) de 2, 0 inch.

Panasonic Lumix DMC-LS1 funcționează pe două baterii de dimensiuni AA și este echipat cu noile baterii Oxyride Extreme Power de la Panasonic.