Camera Panasonic SV-AS10 D-Snap Panasonic - Fotografie - 2019

CM Panasonic D Snap SV AS10 30s muxed (Iulie 2019).

Anonim

Pachetul de dimensiuni de buzunar are o amprentă care nu este mult mai mare decât o carte de vizită, măsurând doar 4-1 / 8 inchi lungime de 2 inci lățime de 1/3 inch grosime.

"Panasonic a creat o nouă tendință în dispozitivele multimedia de divertisment super-portabile cu produsele sale revoluționare de e-îmbrăcăminte", a declarat Monica Helmer, Product Manager pentru Grupul optic Panasonic. "Linia D-Snap continuă acest moment, cu soluții inovatoare și ușor de utilizat pentru entuziaștii multimedia și pentru toți cei care au un stil de viață în mișcare."

SV-AS10 stochează fotografii digitale, imagini în mișcare, fișiere de muzică MP3 și înregistrări vocale pe un card de memorie SD, despre dimensiunea unei ștampile poștale. Cardul de memorie SD de mare capacitate permite utilizatorilor să partajeze conținut cu o gamă largă de produse compatibile cu SD, inclusiv camere video, laptopuri, PDA-uri, imprimante, telefoane mobile, DVD recordere și multe altele.

"Produsele multimedia D-Snap sunt distractive, portabile, ușor de utilizat și pot conecta cu o gamă largă de produse", a comentat Helmer. "Complet meniu-condus, camera D-Snap 4-in-1 este accesoriu perfect pentru captarea momentelor de viata, oricand, oriunde, pentru a impartasi cu familia si prietenii. Deoarece este atât de portabil și discret, este minunat pentru capturarea înregistrărilor audio de întâlniri sau prelegeri și pentru realizarea de fotografii rapide și imagini în mișcare pentru a documenta evenimentele așa cum se întâmplă. "SV-AS10 produce imagini în format JPEG în modul Fine sau Standard, cu o gamă de dimensiuni de imagine.

Modul Fotografiere în rafală ajută la captarea rapidă a acțiunii prin înregistrarea a trei cadre consecutive pe secundă. Setările optice includ modurile scenă Auto, Peisaj de noapte, Macro) și balansul de alb (Auto, Daylight, Cloudy, Halogen, Set alb) pentru o varietate de condiții de iluminare.

SV-AS10 oferă de asemenea un ecran cu mai multe miniaturi de până la șase fotografii pe ecranul LCD încorporat. Apoi, utilizatorul poate mări, decupa după cum se dorește sau poate crea ușor diapozitive. Imaginile pot fi însoțite de o scurtă narație de voce înregistrată.

Camera are, de asemenea, un bliț încorporat, un autodeclanșator de zece secunde și un obiectiv cu zoom de 4x. Pentru o mai bună comoditate, o lentilă rotativă de 270 de grade facilitează autoportretele.

SV-AS10 poate reda fișiere de muzică MP3, WMA1 sau AAC2. Utilizatorii pot transfera cu ușurință fișiere muzicale între PC-urile compatibile și SV-AS10 cu software-ul PC Jukebox ** inclus, care vă ajută să organizați și să salvați fișiere de muzică digitală într-o bază de date a computerului.

Dincolo de a face fotografii și de a reda muzică, camera SV-AS10 înregistrează imagini JPEG în mișcare QuickTime.

Cu ajutorul microfonului încorporat și al difuzoarelor sale, SV-AS10 permite utilizatorilor să creeze și să asculte înregistrările vocale - o funcție utilă pentru a lua notițe, a înregistra întâlniri sau prelegeri sau doar pentru a vă lăsa mementouri.

Camera video D-Snap SV-AS10 SD este așteptată să fie disponibilă în octombrie, cu un preț de vânzare recomandat de producător de 299, 95 $ și opțiuni de culoare albastru, argint sau cupru metalic. Accesorii includ un suport de reîncărcare, acumulator Li-Ion, adaptor de ca, căști cu telecomandă, cablu USB, carcasă și curea.