Camera video Panasonic SV-AV100 a debutat - Fotografie - 2019

Panasonic SV-AV100.MTS (Iunie 2019).

Anonim

În mod oficial, este noua cameră video SV-AV100 D-SNAP SD de la Panasonic.
SV-AV100 face parte dintr-o linie complet nouă de produse D-SNAP introdusă de Panasonic. Mărește o dimensiune de doar 1, 25 de 2, 255 cu 3, 5 inci, este proiectat să fie cu adevărat cea mai mică cameră video de înaltă calitate din lume și literalmente cade într-un buzunar, geantă sau servietă pentru clipuri video instantanee.

"În ciuda dimensiunilor tot mai scăzute ale camerelor video convenționale, acestea sunt adesea lăsate în urmă pe excursii de familie", spune Andy Nelkin, vicepreședinte al grupului optic Panasonic. "Comoditatea acestei camere video este evidentă … se duce cu ușurință oriunde."

Secretul dimensiunilor incredibil de mici ale camerei video este simplitatea însăși: toate înregistrările sunt capturate pe o cartelă de memorie SD amovibilă. Cardul elimină necesitatea pentru benzi de casete convenționale și mini-DVD-uri … și toate componentele mecanice care merg cu ele. Dimensiunea este redusă drastic, în timp ce fiabilitatea este semnificativ îmbunătățită. Nu atât de simplu, cu toate acestea, tehnologia nu trebuie să facă cartela SD să funcționeze sub rata de transfer extrem de ridicată necesară pentru calitatea DVD MPEG2.

"Panasonic este primul și, în acest moment, singura companie care are tehnologia de capturare a ratelor de transfer de date de până la zece megaocteți pe secundă pe o cartelă de stocare amovibilă", adaugă Nelkin. "Asta este pentru DVD-ul de calitate și este motivul pentru care putem crea un produs ca SV-AV100."

Captarea video pe un card SD are un alt avantaj: compatibilitatea cu alte produse echipate cu SD. Cardul poate fi plasat direct într-unul dintre noile înregistratoare video DVD-RAM ale Panasonic, de exemplu, iar casele video de acasă pot fi copiate cu ușurință pe DVD-uri RAM sau DVD-R pentru arhivarea permanentă. După copiere, cardul SD poate fi apoi șters și reutilizat din nou. În plus, camera video vine cu o bază de reîncărcare cu cablu A / V pentru a permite ca fișierele stereo audio și compozite să fie redate direct pe un televizor (echipat cu conexiuni de intrare A / V) sau un VCR pentru arhivarea pe bandă VHS.

SV-AV100 poate, de asemenea, să creeze fotografii și filme MPEG4 concepute pentru utilizarea pe Internet sau prin poștă electronică. Utilizând software-ul și cablul inclus, camera video se atașează la orice computer echipat cu o conexiune USB 2.0 pentru descărcare rapidă și ușoară. Cu mai multe moduri de înregistrare MPEG4, permite utilizatorului să adapteze mărimea și viteza fișierului video pentru o varietate de nevoi de e-mail și Internet. În modul Digital Photo Shot, camera video creează imagini statice la 640 x 480 pixeli - perfectă pentru e-mailuri pentru vizualizarea automată a prezentărilor pe un televizor.

Împreună cu capabilitățile mici de creare a imaginilor și a imaginii, SV-AV100 conține, de asemenea, caracteristici așteptate pe orice cameră video de dimensiuni mari. Imaginile și imaginile video pot fi vizualizate cu ușurință pe ecranul LCD de 2, 5 inci, care se rotește la 180 de grade pentru fotografierea automată, în timp ce sunetul se aude printr-un difuzor încorporat. Ecranul LCD afișează, de asemenea, redare video, o grilă de imagini statice de 4 × 3 și setări ale camerelor video, selectate cu un singur buton multifuncțional pentru controlul rapid al degetelor. La atingerea degetului, de exemplu, setați focalizarea automată sau manuală, irisul automat sau manual, balansul de alb și data.

Pentru utilizatorii care doresc pur și simplu să îndrepte și să filmeze, camera video conține, de asemenea, cinci moduri program AE pentru a regla automat toate setările pentru Sport, Portret, Lumină slabă, Spot-Light și Surf & Snow conditions. Camera video inteligentă, de asemenea, ține evidența scenelor separate (imagini între pauză sau pornire și oprire), permițând utilizatorului să vizualizeze o Listă de redare pentru a arăta, săriți sau săriți aproape instantaneu la orice scenă particulară.

Utilizatorii pot fi creativi prin intermediul zoom-ului optic cu viteză variabilă de 10X a camerei și un zoom digital 25X / 100X pentru fotografii de fundal și fotografii lungi - ambele fiind completate cu EIS (Electronic Image Stabilization) pentru înregistrarea fără jitter în aproape toate condițiile. Adăugați comenzi pentru Pause, Stil Advance și Slow Motion, iar SV-AV100 devine o cameră video extraordinară într-un pachet incredibil.

"Panasonic a condus de ani de zile industria în tehnologia camerelor video", spune Nelkin. "Și acum, că industria a fost dus la un alt nivel."

Camcorderul SV-AV100 D-SNAP SD dispune de suport pentru încărcare A / V, baterie cu litiu, telecomandă IR, cabluri A / V și USB, software pentru PC, capacul obiectivului, carcasă moale și o cartelă SD de 512 MB. Acesta va fi disponibil în luna octombrie, cu un PMRP de $ .95.

Cardul SD de 512 MB inclus conține până la 20 de minute de înregistrare video MPEG2 în modul standard. Carduri SD mai mari pentru timpi de înregistrare mai lungi sunt disponibile separat. Vezi tabelul de mai jos.