Pentax lansează noi camere digitale Optio - Fotografie - 2019

VIDEO 7 _NIKON D3S _PENTAX K_ STORAGE DROBO _TREPPIEDI VANGUARD (Iunie 2019).

Anonim

PENTAX Optio S5z este a cincea iterație în cea mai populară serie compactă și ușoară de camere digitale PENTAX. Ca și predecesorii săi, Optio S5z este încărcat cu caracteristici și are un monitor de 2, 5 inch pentru a optimiza compoziția și redarea imaginilor. Cu un zoom optic de 3X și o putere de 5, 0 megapixeli efectivi, modelul Optio S5z are un exterior din aliaj de aluminiu și un design de colț rotunjit și o prindere din cauciuc. Măsindu-se doar 3, 3 x 2, 2 x 0, 8 inchi și cântărind doar 3, 7 uncii (fără baterie), dimensiunea mică a modelului Optio S5z este posibilă prin sistemul inovator PENTAX Sliding Lens, care deplasează obiectivul puternic în sus și în timp ce se retrage în cameră.

PENTAX Optio S55 oferă o rezoluție puternică de 5, 0 megapixeli, zoom optic 3X și un monitor LCD de 2, 5 inch. Ușor de înțeles și de utilizat, modelul Optio S55 are un mod Ajutor care afișează explicații ale funcțiilor pentru a reduce dependența manuală de operare. Optio S55 va fi disponibil pentru sub 300 USD.

Cel de-al treilea digital PENTAX este modelul Optio S45, o cameră digitală compactă cu 4, 0 megapixeli, zoom optic 3X și un monitor LCD de 2, 5 inci. Cu un monitor mare care simplifică compoziția și redarea, Optio S45 este potrivit pentru orice utilizator. Optio S45 va fi disponibil în distribuție limitată pentru sub 230 USD.

Fiecare dintre noile camere digitale PENTAX Optio va fi livrată cu software-ul PhotoShow Express. Dezvoltat de Simple Star, PhotoShow este programul software distractiv și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să gestioneze cu ușurință, să caute, să editeze și să împărtășească fotografiile lor digitale ca prezentări muzicale.

PENTAX va livra, de asemenea, cea mai recentă compactă și ușoară lentilă telephoto zoom DA 4X pentru utilizarea cu camere digitale SLR. Incepand cu februarie 2005, Pentax-DA 50mm-200mm F4-F5.6 ED a fost dezvoltat pentru utilizarea exclusiva cu camere digitale SLR PENTAX, atat pentru aplicatii telefoto de dimensiuni medii, cat si pentru serii mari - aplicații de interconectare. Montat pe PENTAX * ist D sau PENTAX * ist DS, acest obiectiv oferă distanțe focale echivalente de la 76.5mm la 306mm (în format 35mm). Această acoperire largă este ideală pentru o varietate de aplicații telefoto, inclusiv portretizări, sport și peisaje. Obiectivul va fi disponibil la 300 USD.