Camere Pentax Intros Optio S40 și S4i - Fotografie - 2019

Pentax Optio 550 Digital Camera (Iulie 2019).

Anonim

Noul PentaxOptio S40 este o cameră digitală de 4 megapixeli, cu zoom 3X, care este încărcată cu funcțiile care vă vor ajuta pe drum! Cu un design elegant din aluminiu și semnătura, dimensiunile compacte ale mărcii digitale Pentax Optio, modelul Optio S40 prezintă o funcție captivantă, nouă "de ajutor". Oferind explicații ușor de înțeles într-un font obișnuit sau mărit pentru o vizualizare mai ușoară, funcția "help" ghidează mâinile noi și vechi prin intermediul gamei de caracteristici digitale cu o simplă atingere.

Modelul Pentax Optio S40 face digitalul ușor și distractiv! Butoanele și butoanele de comandă ale modelului Optio S40 sunt ușor accesibile pentru poziționarea gata pentru a fi realizată. Butonul de declanșare și toate butoanele manuale sunt lărgite pentru o manipulare ușoară. Dispunând de lentilele legendare smc PENTAX și sistemul unic Pentax Sliding Lens care permite lentilei să se retragă complet atunci când camera este oprită, obiectivul Optio S40 este elegant și compact pentru a se transporta peste tot. În plus, cu carcasa acrilică rezistentă la apă, care este nou proiectată pentru modelul Optio S40, pretutindeni poate fi inclusă lumea incitantă a fotografiei digitale subacvatice!

Avantajul digital Pentax nu se oprește aici. Echipat cu PictBridge, un nou standard de imprimare directă lansat de CIPA (Camera and Imaging Products Association), Optio S40 se conectează direct la imprimantă, astfel încât să puteți imprima imagini fără a fi nevoie de un calculator personal. Pentru mai multă comoditate, Pentax Optio S40 include un pachet software ACDSee ™, proiectat exclusiv pentru camere digitale PENTAX. ACDSee ™ software-ul camerei digitale ușurează recuperarea, vizualizarea, gestionarea, imprimarea, îmbunătățirea și partajarea fotografiilor digitale. Valorizată la 150 USD, pachetul include ACDSee ™ 5.1, FotoSlate ™, FotoCanvas ™ și Photostitcher.

Pentax USA, Inc. va previzualiza Optio S40 în data de 11 februarie la evenimentul PMA Sneak Peek și la PEPCOM DigitalFocus înaintea Salonului de comerț al Asociației Photo Marketing Association (PMA), din februarie 12-15, în Las Vegas. Aparatul va fi livrat către comercianții cu amănuntul în aprilie 2004.

Pentax S4i

PENTAX USA împachetează un monitor LCD de 1, 8 inci pentru o vizionare mai mare și focalizarea pe camera foto digitală Optio S4i. Cu 4 megapixeli și un zoom optic 3X, această ultimă cameră digitală Optio oferă de asemenea prima unitate de bază pentru reîncărcare cu litiu ion PENTAX digital. Design-ul unității reîncărcabile o face atât de ușor să reîncărcați Optio S4i. Pur și simplu setați camera în baza de reîncărcare până când este gata de utilizare din nou.

Dispunând de lentilele legendare smc Pentax și sistemul unic Pentax Sliding Lens, care permite lentilei să se retragă complet atunci când camera este oprită, obiectivul Optio S4i este elegant și compact pentru a se transporta peste tot. Cu carcasa acrilică rezistentă la apă, care este nou proiectată pentru modelul Optio S4i, pretutindeni poate fi inclus și lumea incitantă a fotografiei digitale subacvatice! Pentru rezultate optime, modelul Optio S4i dispune acum de modurile Marine Picture și Marine Movie pentru a capta dramă de nuanțe subacvatice albastre.

Avantajul digital Pentax nu se oprește aici. Echipat cu PictBridge, un nou standard de imprimare directă lansat de CIPA (Camera and Imaging Products Association), Optio S4i se conectează direct la imprimantă, astfel încât să puteți imprima imagini fără a fi nevoie de un calculator personal. Pentru mai multă comoditate, PentaxOptio S4i include un pachet software ACDSee ™, proiectat exclusiv pentru camerele digitale Pentax. Valorizată la 150 USD, pachetul include ACDSee ™ 5.1, FotoSlate ™, FotoCanvas ™ și Photostitcher. ACDSee ™ software-ul camerei digitale ușurează recuperarea, vizualizarea, gestionarea, imprimarea, îmbunătățirea și partajarea fotografiilor digitale.

Pentax USA, Inc. va previzualiza Optio S4i pe 11 februarie la evenimentele media PMA Sneak Peek și PEPCOM DigitalFocus înaintea Salonului de comerț al Asociației Photo Marketing Association (PMA) din februarie 12-15, în Las Vegas. Aparatul va fi livrat către comercianții cu amănuntul în aprilie 2004.