Philips dezvoltă monitor LCD cu diagonală de 8 ms, de 19 inch - Fotografie - 2019

Televizor Samsung LCD LE32A336 (Iunie 2019).

Anonim

Alături de timpul de răspuns rapid de 8 ms, noul 190P6 oferă, de asemenea, cea mai recentă tehnologie de îmbunătățire a afișării LFDR (Light Frame Digital Reality). Beneficiind în special utilizatorilor de afaceri, acest nou avans îmbunătățește în continuare lizibilitatea textului pentru o vizualizare mai clară și mai clară a textului. În același timp, noul ecran oferă o ajustare automată dinamică a luminozității monitorului, asigurând cel mai bun afișaj posibil în toate condițiile de iluminare, fără a fi necesară nicio acțiune a utilizatorului.

Combinația dintre un timp de răspuns rapid de 8 ms și noua tehnologie LFDR în monitorul 190P6 subliniază în plus poziția de lider a tehnologiei Philips și oferă performanțe de afișare chiar mai mari atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru consumatori. Rezultatul este o experiență PC îmbunătățită, indiferent de tipul de conținut și aplicații pe care utilizatorii o preferă.

De asemenea, noul model de pe monitorul 190P6 este un hub USB 2.0 încorporat, care permite conectarea la birou a tuturor tipurilor de dispozitive USB externe la PC-uri cu suport USB. Un cablu USB este livrat împreună cu monitorul pentru a permite conexiunea instantanee.

Timpul de răspuns rapid și noua tehnologie LFDR sunt doar două aspecte ale performanței excelente a afișajului Philips 190P6. Panoul de rezoluție SXGA TFT de 1280 × 1024 asigură afișarea precisă a tuturor imaginilor, în timp ce sRGB asigură o potrivire exactă a culorilor între imaginile de pe ecran și imaginile imprimate.

Ecranul LCD clar, cu rezoluție înaltă și fără pâlpâire oferă, de asemenea, o experiență de vizionare mai confortabilă pentru utilizatorii finali care petrec perioade lungi de timp în fața monitoarelor lor. Confortul este mărit și de baza Super Ergo care este furnizată cu monitorul 190P6. Aceasta oferă ajustarea înălțimii ecranului, înclinare și pivotare pentru a permite fiecărui utilizator să găsească cel mai confortabil unghi de vizionare, iar ecranul poate fi pivotat între opțiunile portret și peisaj, permițând utilizatorilor să răspundă nevoilor individuale de afișare.

Monitorul LCD de 190 inch Philips 190p6 cu timp de răspuns de 8 ms va fi disponibil începând cu martie 2005. Jurnaliștii ar trebui să contacteze departamentul local de relații cu mass-media Philips pentru detalii despre prețuri și disponibilitatea pieței.