Philips introduce noi camere DualMode - Fotografie - 2019

Philips au lansat noi televizoare OLED in Romania! (Iulie 2019).

Anonim

Atunci când ToUcam MAX 1000 (DMVC1000) și ToUcam MAX 2000 (DMVC2000) sunt conectate la Internet, camerele pot fi utilizate pentru conversații video cu prietenii și familia din întreaga lume. Prin conectarea directă a camerelor la televizor, fotografiile pot fi partajate și în camera de zi cu alții.

Cu ambele camere de fotografiat pot fi înregistrate imagini de înaltă calitate și clipuri video scurte și pot fi înregistrate chiar și note vocale, ceea ce face ca aparatul foto să poată fi ușor însoțitor în timpul deplasării. Fisierele computerizate pot fi de asemenea stocate in camera sau pe cardul de memorie, astfel incat utilizatorul sa poata purta mereu in jurul lui cele mai importante fisiere din camera eleganta si compacta.

ToUcam MAX 2000
Modelul de vârf al modelului ToUcam MAX-2000 combină nevoile de viață și viața digitală personale într-un singur dispozitiv convenabil. Este o cameră foto portabilă multifuncțională și oferă o cameră web, un aparat foto digital, un recorder video, un recorder de voce și un dispozitiv de stocare USB, într-un design compact și elegant.

Când utilizați camera cu o unitate de stocare USB externă, aceasta poate salva cel puțin 16 MB de date și fișiere video din memoria internă a acestuia; adăugarea unei cartele de memorie pentru discuri de sunet în cameră poate extinde această capacitate.

MAX-2000 utilizează un senzor de imagine cu rezoluție reală de 2 mega pixeli pentru a captura toate imaginile. O astfel de rezoluție este ideală pentru imprimarea imaginilor fotografiate. Un ecran de previzualizare LCD afișează toate imaginile stocate în aparatul foto și, de asemenea, permite previzualizarea înainte ca imaginile să fie efectiv preluate.

MAX-2000 oferă, de asemenea, un mod de fotografiere în rafală atunci când fotografiați. Această caracteristică permite vizualizarea pe obiecte în mișcare. În plus, un obiectiv macro cu focalizare fixă ​​permite utilizatorilor să fotografieze în mod convenabil o imagine apropiată sau o imagine cu unghi larg.

Microfonul încorporat nu numai că permite înregistrarea de înregistrări vocale în timpul transportului, ci permite și efectuarea videoconferinței prin conectarea camerei la un PC. Un cablu video este livrat împreună cu produsul pentru a afișa imaginile și clipurile video direct pe televizor.

ToUcam MAX 1000 Philips adoptă cea mai recentă tehnologie de integrare digitală pe noul model ToUcam MAX-1000. Acesta combină caracteristicile necesare pentru a lua media; cum ar fi video, audio, imagine și Internet live video într-un design subțire, compact. Oferă imagini de rezoluție de 1, 3 Mega Pixeli și o capacitate de reproducere a culorilor de înaltă precizie pentru a asigura o performanță ridicată a imaginii, indiferent de ecran sau pe imprimate.

Aspecte comune
Caracteristica "Descărcare Express" permite utilizatorilor să aibă o operație de descărcare de mână gratuită, odată ce ToUcam MAX este conectat la un PC. Imaginea descărcată va fi categorisită automat în funcție de tipul și tipul de suport media. O astfel de operațiune "Link-and-Forget" oferă utilizatorilor o comoditate maximă.

Ambele modele sunt livrate cu un trepied pentru a fotografia fotografii și clipuri video sau pentru a avea o conversație video ușoară atunci când sunt conectate la PC. O curea de mână și o geantă de catifea sunt, de asemenea, îmbinate pentru a fi purtate ușor în timp ce vă aflați în mișcare.

Bundle software avansate pentru ambele modele conține software avansat de editare a imaginilor și video și NetMeeting pentru comunicații video online pe Internet.
Toate programele software pot fi utilizate imediat după ce au trecut printr-un proces simplu de instalare și sunt integrate într-o singură interfață combinată.

Camerele ToUcam MAX ale Philips sunt potrivite atât în ​​scopuri comerciale, cât și în scopuri personale, astfel încât utilizatorii vor putea să înregistreze toate instanțele importante, precum și să împărtășească bucuriile, experiențele și amintirile între ele. În cele din urmă, vor deveni simbolul stilului de viață digital și, de asemenea, companionul media personal.

Camerele ToUcam MAX vor fi disponibile în Europa la jumătatea anului 2003 la prețul de 129 EUR (DMVC1000) și 199 EUR (DMVC2000).

Pozele și discuțiile pot fi găsite aici.