Samsung lansează DuoCam VP-D6050i - Fotografie - 2019

Darwin lansează oficial Samsung Galaxy S6 și S6 Edge în Moldova (Iulie 2019).

Anonim

Noul DuoCam VP-D6050i îmbunătățește designul obiectivului pivotant prin încorporarea obiectivelor dedicate DV și DSC într-un singur corp. Noul design oferă un pachet mai compact, similar dimensiunilor cu alte camere video Mini DV, dar îmbină toate caracteristicile pe care consumatorii le-au așteptat de la camerele video digitale DV și DSC.

"Designul îmbunătățit DuoCam VP-D6050i este un exemplu excelent al angajamentului Samsung față de produsele avansate tehnologic, ușor de utilizat și ambalate cu valoare", a declarat Byoung Youl Yu, vicepreședinte și director general al diviziei video digitale în Samsung Electronics . "Niciun alt produs de pe piață nu combină video de cea mai bună calitate în orice condiții de iluminare, cu o fotografie clară, clară, de înaltă rezoluție. Este soluția perfectă pentru consumatorii care doresc să-și petreacă timpul bucurându-se de clipe, fără să se bâlbâie cu o cameră în timp ce încearcă să o captureze ".

Cu consumatorul DuoCam VP-D6050i, consumatorii pot comuta între o cameră video DSC de 5, 25 megapixeli și o cameră video DV la apăsarea unui buton - pentru imagini fără compromis care pot fi salvate pe o varietate de carduri de memorie flash și puterea de a înregistra imagini video excelente benzi standard Mini-DV. De asemenea, DuoCam VP-D6050i este echipat cu OSD multi-lingvistic, lărgind apelul oferindu-i clienților posibilitatea de a alege meniurile în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană.

Sistemul CCD de 800 000 de pixeli și lentilele VP-D6050i oferă un video de înaltă calitate și un zoom optic de 10x pentru controlul preciziei asupra filmului filmat. Un ecran LCD cu rezoluție de 200 de pixeli de înaltă rezoluție, de 200 K pixeli, integrat în DuoCam VP-D6050i, facilitează fotografierea și redarea și există și un vizor LCD color. DuoCam VP-D6050i utilizează tehnologia Samsung Night's Capture pentru filmarea imaginilor cu lumină slabă și, în plus, suportă înregistrarea clipurilor video MPEG4 pe carduri de memorie flash. Porturile USB și IEEE1394 sunt incluse pentru transferul rapid de date între cameră și un PC sau Mac.

Pentru fotografiile cu adevărat strălucitoare digitale, DuoCam VP-D6050i dispune de un CCD de 5.25 megapixeli (rezoluție 2592 × 1944), zoom digital 3X optic / 12X și un bliț pop-up încorporat. Funcțiile manuale îmbunătățite, cum ar fi modul de prioritate a declanșatorului sau modul de prioritate a diafragmei, adaugă versatilitatea acestei camere digitale de ultimă generație. DuoCam VP-D6050i acceptă, de asemenea, utilizarea Memory Stick, Memory Stick Pro, cardurilor Secure Digital și cardurilor multi-media, punând consumatorii pe primul loc, permițându-le să aleagă blițul pe care îl preferă.

Specificații generale (VP-D6050i)

Modelul VP-D6050i
LCD LCD de 2, 5 "200K Pixel cu rezoluție ridicată
OSD Multi Language OSD (engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană)
Vizor Vizor color
Dimensiune (Lxlx) (mm) 66 x 96 x 140
Greutate netă 540g

Cameră video digitală

Formatare Mini-DV
Obiectiv optic 10x, obiectiv digital de zoom 900x
CCD 1/6 ", CCD de 800 K pixeli
Focalizare cu lumină redusă Captura lenta / Noapte Captură / Putere Noapte Captură
Interfață IEEE1394 intrare / ieșire, streaming USB
Stabilizator de imagine stabilizator de imagine

Camera digitala

Format JPEG ./ TIFF
Lens Optical 3x, obiectiv digital de zoom 12x
CCD 1 / 1, 8 ", CCD de 5, 25 M pixeli
Rezoluție imagine 2592 × 1944 rezoluție imagine
Movie Clip Clip video MPEG4 (VGA 30fps)
Flash Flash pop-up
Interfață USB2.0 / PictBridge
Memorie 4 in 1 slot pentru card de memorie multiplă (MS, MS RO, SD, MMC) cu 16MB MS

* Specificațiile pot fi modificate fără notificare

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=4080