Samsung dezvăluie noi tehnologii LCD - Fotografie - 2019

tehnologia viitorului 2 (Iunie 2019).

Anonim

Conferințele sunt organizate în comun la Centrul de Expoziții și Convenții (EXCO) din Daegu, Coreea, 23-27 august. Noile tehnologii ale Samsung includ 17 "și 21" lumini diodice cu LED-uri pentru monitoarele LCD, un panou touch screen inovator de 2.32 "pentru LCD-uri mobile și un panou LCD portret de 46".

Pentru a fi în concordanță cu noile reglementări mondiale de mediu, această iluminare de fundal din noua generație nu conține mercur. În plus, saturația culorii, stabilitatea culorii, durabilitatea produsului și compactitatea au fost mult îmbunătățite.

Lumina de fundal cu LED-uri de 21, 3 "pentru monitoarele LCD este la jumătate la fel de groasă ca și alte modele de mărime. Versiunea de 17" oferă o luminozitate de până la 500 de nivele în comparație cu alte modele cu o medie de 250 nits. Saturația culorii este de aproape 92%, ceea ce înseamnă că culorile pe care le reproduce sunt foarte apropiate de cele găsite în natură.

Astăzi, telefoanele inteligente și PDA-urile au un panou tactil separat atașat pe partea superioară a ecranului LCD. Samsung a dezvoltat o modalitate de a construi funcția ecranului tactil în ecranul LCD. Senzorii optici măsoară diferitele volume de lumină care intră în panou când obiectele ating suprafața panoului, apoi lumina este transformată în semnale electrice pentru recunoaștere. Aplicarea acestei tehnologii reduce costurile de producție și permite un design mai subțire.

Folosit în mod tradițional numai pentru televiziune, Samsung a transformat panoul LCD de 46 "într-o configurație portret și vizează diverse aplicații comerciale, cum ar fi panouri publicitare, rame de tablouri, meniuri, prezentări de modă și decorațiuni interioare. Samsung a dezvoltat software-ul pentru noul său produs pentru a găzdui clienții B2B și B2C.

La eveniment, Samsung a prezentat și noul LCD de 2, 6 "VGA (300 pixeli pe inch), silicon amorf. Afișajul permite utilizatorilor de produse mobile să primească aceeași rezoluție oferită de un notebook PC.

"Deși Coreea este una dintre puterile de afișare ale lumii, nu am reușit să sponsorizăm un astfel de eveniment până acum", a declarat Sang Wan Lee, președintele LCD Business al Samsung și președinte al Societății de afișare a informațiilor din Coreea. "IMID din acest an a apărut cu adevărat ca un loc de clasă mondială pentru crearea de rețele și schimbul de cunoștințe despre industria afișajului".

IMID, acum în al patrulea an, permite utilizatorilor să vizualizeze toate cele mai recente tendințe din industria globală de afișare. Conferința este co-sponsorizată de Societatea pentru Afișarea Informațiilor (SID), una dintre cele mai recunoscute societăți de conferințe și de expoziție. Un număr de 360 ​​de lucrări au fost prezentate în cadrul conferinței în acest an, cu 20% mai mult decât în ​​2003, iar 150 dintre acestea au provenit din afara Coreei.