Sammyang 35mm rapid este mai puțin decât jumătate din costul obiectivului Zeiss - Fotografie - 2019

Nikon D800 video - Interview with Sergio Fabio Ferrari - Making of The Last Day of Winter (Aprilie 2019).

Anonim

Tiranii Sony au o altă opțiune cu unghi larg - fără prețul Zeiss. Luni, Samyang Optics din Coreea de Sud a anunțat AF 35mm f / 2.8 FE, un cadru complet Sony E-mount prime.

Obiectivul este al treilea din companie care include autofocusul, care unește o lungime de 14mm și 50mm. Samyang numește cea mai recentă adăugire un obiectiv "mic dar puternic", cântărind la aproximativ trei uncii (85g), fără capota. Lentila prime are o lungime de doar 3, 3 cm. În ciuda dimensiunilor mai mici, lentila este construită din șapte elemente din șase grupuri, incluzând două obiective asferice și o lentilă refractivă pentru a combate aberațiile cromatice și rachetele lentilelor. Obiectivul se poate focaliza de la aproximativ un picior de la partea frontală a obiectivului sau de 0, 3 metri.

Obiectivul este destinat camerelor Sony cu cadru întreg, dar va funcționa, de asemenea, cu camere APS-C ca obiectiv principal de lungime focală de 52 mm.

"Portabilitatea cu performanță puternică și o distanță focală de 35 mm face ca acest obiectiv să fie cea mai bună alegere pentru fotografii zilnici care doresc să surprindă fiecare memorie ca o imagine de înaltă calitate", scrie compania într-un comunicat de presă. "Autofocusul este rapid și precis și este ideal pentru capturarea evenimentelor în aer liber, cum ar fi drumeții, evenimente sportive și fotografie peisagistică".

Noul obiectiv de pancake este așteptat să apară pentru aproximativ 299 dolari, cu disponibilitate globală programată pentru luna iulie. Asta face ca obiectivul să fie o alternativă bugetară la obiectivul Zeiss 35mm f2.8, un obiectiv Sony E-mount, care include o listă de 789 USD. Utilizatorii timpurii și diagramele de testare a obiectivelor MFT sugerează că obiectivul are o calitate comparabilă, cu o anumită pierdere de claritate la colțuri, dar o performanță mai bună spre mijlocul imaginii comparativ cu obiectivul Zeiss.

35mm se alătură modelului Samyang AF 14mm f / 2.8 FE, lansat în toamnă în ultima toamnă și obiectivelor FE 50mm f / 1.4 FE, împreună cu un număr de lentile de focalizare manuală și sticlă de cinema.