SanDisk anunță o cartelă miniSD de 1 Gigabyte - Fotografie - 2019

Vlog #1 Interviu pentru Cricul.ro (Iunie 2019).

Anonim

Cardul miniSD este utilizat într-un număr din ce în ce mai mare de telefoane mobile cu capabilități multimedia precum camere digitale, playere muzicale, înregistrări video și redare, jocuri și multe altele.

"Cardul miniSD de 1 GB oferă un nivel de stocare care îmbunătățește în mod semnificativ caracteristicile și gradul de utilizare a acestor telefoane mobile full-featured", a declarat Nelson Chan, vicepreședinte executiv și director general al afacerii consumatorilor și a dispozitivelor telefonului SanDisk. "De exemplu, cu o cartelă de 1 GB puteți stoca aproximativ 16 ore de melodii MP3, înregistrați până la câteva ore videoclipuri MPEG-4 sau puteți prelua mai mult de 2000 de fotografii digitale pe un telefon mobil de 1 megapixel. Cu acest nivel de capacitate, consolidarea muzicii, a video, a camerei digitale și a altor funcții cheie în platforma telefonului mobil este mult mai semnificativă și mai puternică. "

Potrivit IDC, piața mondială a telefoanelor mobile cu sloturi pentru carduri este așteptată să crească până la peste 258 milioane de unități până în 2006, deoarece producătorii continuă să adauge caracteristici pentru telefoanele care își sporesc cerințele de stocare. În plus față de creșterea memoriei disponibile, o cartelă de stocare detașabilă oferă o interoperabilitate mai mare cu alte dispozitive portabile pentru dispozitive electronice de consum, o caracteristică importantă în care telefoanele mobile converg cu alte dispozitive portabile.

Cardul SanDisk miniSD include un adaptor care permite utilizarea acestuia în oricare dintre dispozitivele SD existente. Noul card SanDisk miniSD de 1GB este de așteptat să fie disponibil la prețul de vânzare recomandat de 99, 99 $ în T2 2005.

 Capacități US $ (SRP) Disponibilitate --------------------------- ------------- --- ------------ ------------ 64 - 256MB $ 21.99 - 49.99 NowSanDisk miniSD 512MB $ 69.99 Acum 1GB 99.99 dolari T2 2005 ----------- ---------------- ------------- --------------- ------ ------ 

Acesta este ultimul dintr-o serie de noi puncte de capacitate oferite de SanDisk. De asemenea, a fost anunțat 512MB SanDisk TransFlash (TM), unul dintre cele mai mici carduri de stocare de memorie flash concepute în primul rând pentru piața de telefonie mobilă.

Oferite spre vânzare clienților OEM și pe piețele cu amănuntul, cardurile SanDisk sunt vândute la multe dintre cele 100 000 de magazine de electronice de consum și alte puncte de vânzare cu amănuntul unde produsele SanDisk sunt vândute în întreaga lume.