SanDisk întrerupe bariera prețului de 10 USD - Fotografie - 2019

Cum se repara un stick USB (Iunie 2019).

Anonim

Începând cu 30 august, pe piața americană, cardul de 50 de fotografii (32 de megabyte), la prețul de 14, 99 dolari, are un preț de vânzare recomandat de 9, 99 USD. Prețul unei cărți Shoot & Store de 100 de fotografii * (64MB) a fost redus de la 24.99 $ la 14.99 $. Aceste modificări ale prețurilor sunt aplicate în întreaga gamă de produse Shoot & Store, compusă din CompactFlash (R), SD (TM), Memory Stick PRO (TM) și în următoarele 30 de zile cardul xD-Picture Card (TM) Capacitate de 32MB).

Shoot & Store, introdus în februarie, vizează consumatorii care doresc să-și lase cardurile flash cu profesioniștii finali de fotografiere profesioniști sau care nu doresc să descarce imagini pe un computer sau pe un disc. Numai în SUA, această linie de carduri accesibile este în prezent vândută în mai mult de 10 000 de magazine.

"Atingerea punctului de preț sub 10 $ fără a sacrifica capacitatea imaginii este o realizare importantă în efortul SanDisk de a dezvolta piața pentru mediile flash", a declarat Stephen Baker, director al analizei industriei cu compania NPD Group, o companie de cercetare de piață care urmărește tendințele de retail. "Punctele de preț prietenoase consumatorilor, cum ar fi acestea, iau o mare parte din anxietatea de a cumpăra memoria camerei pentru mulți cumpărători și le dau posibilitatea de a-și păstra fotografiile într-un mediu sigur și convenabil". În cele din urmă, a adăugat el, costul de memorie flash "coincide frumos cu unitatea industriei de a lua PC-ul din proces pentru consumatori digital, permițându-le să vizualizeze, să imprime și să stocheze acum fotografiile lor digitale, fără a fi nevoie să se bazeze pe un PC.

Kent Perry, managerul de marketing al produselor SanDisk pentru linia Shoot & Store, a declarat: "Credem că 9.99 dolari vor fi punctul magic al prețurilor pentru consumatori pentru a începe să adopte carduri flash într-un model de utilizare a consumabilelor care este destul de similar cu modul în care oamenii au au folosit negative de film de 35 de milimetri înainte de apariția camerelor digitale sau a computerelor personale. Cardul Shoot & Store permite consumatorilor să capteze imagini digitale în camerele digitale, să ștergă imagini nedorite și să stocheze permanent cele mai bune imagini pe carduri. Consumatorii pot apoi să-și scadă cărțile pentru imprimări obișnuite la cele mai multe centre de tipărire de o oră și să păstreze imaginile stocate permanent ca "negative" pe carduri. "

El a adăugat: "Cu aceste prețuri, memoria flash digitală este competitivă cu filmul analogic în multe canale, cum ar fi magazinele de droguri și alimente, și ne așteptăm ca acesta să aibă o popularitate crescândă la contoarele de plăți în numeroase puncte de vânzare. SanDisk a reușit să obțină acest punct important de preț, datorită modelului nostru unic de integrare verticală pentru fabricarea acestor carduri, precum și a economiilor noastre de scară prin producția de volum foarte mare ".