SanDisk dezvoltă un Memory Stick 4GB - Fotografie - 2019

EBS REI Sibiu - Lage, Location, locatie - Selimbar, str. Pictor N. Brana (Iunie 2019).

Anonim

Aceste carduri noi sunt de două ori mai mari decât capacitățile maxime actuale și sunt proiectate să se potrivească într-o gamă largă de camere digitale, camere video digitale, playere muzicale, jocuri, telefoane mobile și alte dispozitive electronice de consum. Anunțul a fost făcut la CTIA Wireless IT & Entertainment 2004, la Moscone Center, unde SanDisk demonstrează produsele în Booth 924.

"SanDisk folosește la maxim memoria flash de la marginea anterioară și controlorii avansați pentru a ridica din nou bara introducând cele mai înalte capacități ale Memory Stick PRO, cardului Memory Stick PRO Duo și cardurilor SD în industrie", a declarat Nelson Chan, vicepreședinte executiv președinte și director general al afacerii consumatorilor și a telefoanelor mobile. "Aceste noi puncte de capacitate vor permite clienților noștri care au nevoie de stocare maximă în camerele digitale, telefoanele mobile și alte dispozitive electronice să utilizeze aceste carduri noi pentru a stoca cât mai multe imagini digitale, cântece și alte date personale așa cum doresc".

Cu performanțe ridicate și tehnologia MagicGate (TM) încorporată, Memory Stick PRO Memory Stick PRO și Memory Stick PRO Duo oferă transfer de date de mare viteză, de mare viteză și securitate încorporată pentru transferul securizat de conținut protejat prin drepturi de autor și înregistrarea în timp real a imagini de înaltă rezoluție și video. Introducerea celor 2 carduri SanDisk SD permite stocarea a sute de imagini digitale de înaltă rezoluție, clipuri video JPEG comprimate și multe ore de muzică digitală pe o singură carte.

Pentru a atinge aceste capacități de lider în domeniu, SanDisk utilizează cea mai mare densitate de 90 de nanometri cu memorie flash NAND / MLC (Multi-Level Cell) de 4 gigabiți, tehnologia de stivuire a chipurilor și cea mai recentă generație de arhitectură de control pe 32 de biți. Acestea sunt asociate cu algoritmi de înaltă performanță pentru a maximiza performanța MLC în timp ce beneficiază de costul-pe-megabyte mai mic de memorie MLC.

Cardurile Memory Stick PRO, Memory Stick PRO Duo și SD sunt disponibile la prețurile și disponibilitatea recomandate, după cum urmează:

 Capacități US $ Disponibilitate ----------------- ----------------- ------------ ---- SanDisk Memorie 128MB-2GB $ 54.99 - $ 399.99 Acum Stick PRO 4GB $ 799.99 Noiembrie SanDisk Memorie 128-512MB $ 59.99 - 114.99 dolari Acum Stick PRO Duo 1GB $ 204.99 Noiembrie SanDisk SD Card 128MB-1GB $ 29.99 - $ 99.99 Acum 2GB $ 199.99 Noiembrie 

Aceste carduri noi vor fi vândute la cele mai multe dintre cele 80 000 de magazine electronice de consum și alte puncte de vânzare cu amănuntul unde produsele SanDisk sunt vândute în întreaga lume. SanDisk oferă, de asemenea, o linie completă de accesorii pentru aceste carduri care include cititoare de carduri USB 2.0.