Carduri SD industriale de grad SanDisk - Fotografie - 2019

SanDisk 128GB Micro SD Card Unboxing! (Iulie 2019).

Anonim

Utilizatorii de carduri SD de gradul industrial SanDisk au capacitatea de a actualiza informațiile la viteze de scriere de până la 9 megabiți pe secundă (MB / sec) și acces la date la viteze de citire de până la 10 MB / sec. * SanDisk anticipează aplicații largi pentru cardul Industrial Class SD din segmentele de producție, logistică, asistență medicală, comunicații, rețele, automobile și aviație. Cardurile de clasă industrială SD sunt potrivite pentru a satisface nevoile de stocare ale utilizatorilor de dispozitive portabile industriale de astăzi, care se bazează pe un acces consistent și fiabil la date din orice locație.

SanDisk este singura companie care oferă o gamă completă de carduri de memorie flash cu grad industrial Industrial cu performanță de vârf, rezistență extremă și fiabilitate sporită. Toate cardurile industriale trebuie să treacă printr-o calificare strictă și pe parcursul procesului de testare industrială, inclusiv controlul calității bazat pe statistică, care măsoară toate punctele de producție, inclusiv memoria, controlerul și testul final al cardurilor. Fiecare card de memorie SanDisk Industrial Grade este garantat să depășească cerințele aplicațiilor industriale riguroase.

Mitch Cohen, director general și vicepreședinte al Unității de afaceri industriale, SanDisk, a declarat că "cardurile SD de clasă industrială SD oferă o soluție" cea mai bună în clasă "pentru aplicațiile care necesită performanțe foarte ridicate într-un factor de formă robust și de încredere. Noile cerințe de piață ale clienților noștri industriali necesită stocare de înaltă capacitate în dimensiuni ale dispozitivelor în continuă scădere. Cardurile de clasă industrială SanDisk au fost concepute pentru a satisface aceste cerințe, oferind o soluție de mare capacitate, dar cu putere redusă, în forma mică pe care o au clienții noștri. "

Cardurile SD SanDisk Industrial oferă următoarele caracteristici:
 · Viteza de scriere de până la 9MB / sec .; viteza de citire de până la 10 MB / sec.
· Temperatura de funcționare extinsă de la 25 la 85 de grade Celsius
· Temperatura de depozitare extinsă de la 40 la 85 de grade Celsius
· MTBF la nivel de carte egal cu peste 2 milioane de ore
 · Arhitectura cu card SD îndelung acceptată; mai mult de 1000 de produse cu sloturi SD
 · 7 ani garanție extinsă

Cardurile SD de clasă industrială SanDisk sunt disponibile acum în capacități de 128MB și 256MB, cu prețuri OEM de 50 $ și respectiv 100 $. Cardurile industriale SD cu capacități de 32MB, 64MB și 512MB vor fi disponibile în T4. SanDisk oferă și alte soluții de memorie Flash Industrial Grade în CompactFlash, carduri PC și formate FlashDrive de 2, 5 inch.