SanDisk introduce 256 MB card TransFlash - Fotografie - 2019

How to insert Micro SD card into Adapters (Iunie 2019).

Anonim

Prezentat de SanDisk în luna februarie, modulul TransFlash este de aproximativ o cincime din dimensiunea unui card SD standard, dar poate fi inserat într-un adaptor și utilizat în dispozitive cu funcție SD. Este cel mai mic modul de memorie flash detașabil din lume, având o dimensiune de 15 x 11 x 1 milimetru sau aproximativ dimensiunea unui unghi. SanDisk se așteaptă să furnizeze clienților OEM și retail la nivel mondial modelul de 256 MB începând cu luna decembrie, prețurile și disponibilitatea exactă variind în funcție de regiunea geografică.

Alan Niebel, analist principal pentru Web-Feet Research, o firmă de cercetare a pieței de memorie și de stocare din Monterey, California, a declarat că una dintre noile funcții care necesită mai multă memorie este video. "Cu TransFlash ajungând la o capacitate de 256MB și dincolo de aceasta, piața video a telefoanelor mobile se deschide pentru stocarea unor cantități mari de date despre cel mai mic factor de formă disponibil", a spus el. Telefoanele capabile să pună video pe modulele TransFlash vor putea să capteze și să redea emisiuni de televiziune, clipuri de știri sportive și știri, remorci de filme și videoclipuri muzicale și unele anunțuri, a adăugat el. Niebel prognozează că videoclipul stocat în telefoanele mobile ar putea deveni unul dintre cei mai mari consumatori de memorie flash, ajungând la peste 3, 6 miliarde de dolari până în 2009.

Rex Sabio, managerul de marketing al produselor SanDisk pentru TransFlash OEM, a declarat că mai multe modele de la producătorii de telefoane oferă funcții multimedia cum ar fi descărcarea și redarea muzicii, care la rândul lor necesită capacități de memorie mai mari. "Cu o capacitate de stocare suplimentară disponibilă, consumatorii vor putea să stocheze întregul album, mai degrabă decât doar câteva cântece pe telefoanele lor", a spus el. "De asemenea, incepem sa vedem modele care ofera functii GPS de navigare si de cartografiere, care necesita o memorie substantiala". Deoarece modulul TransFlash este detașabil, ofera consumatorilor si producatorilor o flexibilitate maxima in a decide cum doresc sa o foloseasca.

Prima companie care a incorporat TransFlash a fost Motorola, care are in prezent mai multe telefoane care sunt proiectate pentru aceasta, inclusiv Motorola V710, un model clapeta. Unitatea include o cameră digitală de 1, 2 megapixeli încorporată și un player MP3 integrat.

TransFlash continuă să genereze interes și în rândul altor producători de telefoane mobile, a spus Sabio. SanDisk așteaptă aproximativ 40 de modele de telefoane de la mai mulți producători pentru a include suportul TransFlash în 2005.