Cartela de memorie SanDisk Caracteristici USB Intrare - Fotografie - 2019

Cum poti utiliza un cablu OTG la tableta sau telefon (Iunie 2019).

Anonim

Din comunicatul de presă:

SanDisk a introdus dispozitivul SanDisk Ultra II SD PLUS, un card inovator SD de memorie flash cu conectivitate USB încorporată. Noua placă, care funcționează perfect în orice slot pentru card SD, poate fi de asemenea folosită ca o unitate flash USB 2.0 de mare viteză. Anunțul a fost făcut la Expoziția anuală de Asociație de Fotografie de Marketing (PMA), la Centrul de Convenții Orange County, unde SanDisk demonstrează produsele în Booth 2408.

Noul dispozitiv cu funcționalitate duală a fost adăugat la linia de produse SanDisk Ultra II, o familie de carduri de memorie flash de înaltă performanță, cu viteze de scriere de 9 megabytes (MB) pe secundă și viteze de citire de 10MB / sec.

Tanya Chuang, manager de marketing pentru produse retail SanDisk, a declarat: "Noul Ultra II SD PLUS, care poate fi utilizat într-o gamă largă de produse bazate pe SD - inclusiv camere digitale, PDA-uri, camere video și telefoane cu cameră - pentru consumatori. Acum, pentru a transfera date, imagini, audio sau video între computere, camere digitale și alte dispozitive electronice, nu aveți nevoie de un cititor de carduri, de cabluri sau de adaptoare de card. Trebuie doar să răsuciți cardul pentru a conecta conectorul USB și pur și simplu conectați Ultra II SD PLUS la orice port USB. Și cardul are, de asemenea, un LED care clipește atunci când are loc transferul de date pentru a indica faptul că cardul este folosit ca un dispozitiv flash USB. "

Ea a adăugat: "Designul nostru mecanic avansat elimină necesitatea unui capac detașabil, care poate fi pierdut și oferă consumatorilor o carte de funcționalitate duală care este compatibilă în întregime cu SD. Credem că Ultra II SD PLUS va fi un produs mult mai popular decât orice dispozitiv similar de pe piață, deoarece este un card SD și SD a devenit standardul dominant pentru cardurile de memorie flash. "

Ultra II SD PLUS, pe care SanDisk se așteaptă să-l introducă în magazine în luna aprilie, va fi disponibil inițial în două capacități - 512 MB și 1 gigabyte (GB). Cardul de 512 MB va avea un preț recomandat de 109, 99 USD, iar versiunea de 1GB va avea un preț sugerat de 149, 99 USD.

Ultra II SD PLUS este destinat în primul rând camerei profesionale digitale și a pieței prosumer, unde camerele digitale de 4 megapixeli sau de rezoluție superioară necesită carduri de film cu memorie flash cu viteză semnificativ mai mare. Linia de produse Ultra II, care include și formate de carduri CompactFlash (R) și Memory Stick PRO, permite fotografilor să capteze rapid imagini de înaltă rezoluție și să profite de avantajele disponibile astăzi în camerele digitale de înaltă rezoluție.