SanDisk navează primul card SD de 1 GB - Fotografie - 2019

Review: SanDisk Extreme Portable SSD (1TB) (Iulie 2019).

Anonim

Acest nou pachet utilizează un proces de stivuire cu costuri reduse și cu un randament ridicat, care este proiectat pentru a permite companiei SanDisk să dubleze capacitatea de memorie fără a mări dimensiunea cardului, lansând astfel o nouă generație de dispozitive flash cu o densitate mai mare, pot stoca cantități fără precedent de imagini, muzică și video.

"Aceasta este cu adevărat un progres în tehnologia de ambalare care a fost proiectată pentru a permite companiei SanDisk să dubleze capacitatea cardului utilizând aceeași tehnologie de memorie", a declarat Yoram Cedar, vicepreședinte al departamentului de inginerie SanDisk. "Expertiza lui Sharp a ajutat la dezvoltarea cardului SD de 1 gigabyte, care este mediul de stocare primar pentru cele mai noi computere portabile, camere video digitale compacte si telefoane multimedia. Acest proces poate fi aplicat și altor factori de formă, cum ar fi Compact Flash (CF) și Memory Stick (MS), și ne așteptăm să îl folosim în produse viitoare care necesită stocare în masă de mare capacitate.

Cu un preț recomandat de 499.99 USD, cardul SD de 1 GB are capacitatea de a stoca mai mult de 30 de ore de muzică comprimată digital *, 1 000 de imagini digitale de înaltă rezoluție ** și peste cinci ore de comprimare video MPEG-4 *. Potrivit companiei NPD Techworld, în decursul celui de-al patrulea trimestru al anului 2003, SD a devenit cea mai populară carte de memorie flash din America, reprezentând 39% din vânzările cu amănuntul din SUA în noiembrie și în creștere față de CF, Memory Stick și toate celelalte formate de carduri. În decembrie, Asociația de carduri SD a raportat că mai mult de 1 500 de produse utilizează formatul SD, care are built-in Content Protection Rights Management, conceput pentru a facilita schimbul sigur de conținut între dispozitive și card.

"Consumatorii pot acum să obțină un card SD care să deschidă noi capabilități imense, indiferent dacă fotografiază sau înregistrează muzică sau clipuri video", a declarat Eric Bone, Director de Marketing pentru Produsele Retail pentru SanDisk. "Credem că aceste carduri vor satisface cerințele actuale și viitoare ale multor clienți ai noștri care consideră că cardul SD este un mediu de stocare preferat pentru camere digitale extrem de compacte, computere portabile, playere audio și telefoane mobile."

Printre cele mai mici dintre cardurile de memorie flash SD este de numai 2, 1 milimetri grosime și este de dimensiunea unei ștampile poștale. În ciuda acestor limitări, SanDisk, în strânsă colaborare cu Grupul Integrat al Circuitelor Sharp, a conceput o modalitate de a alimenta straturi suplimentare de NAND MLC în pachete interne ultra-subțiri, fără a mări dimensiunea generală a cardului. În ceea ce descrie Sharp ca proces 3D-SiP (sistem tridimensional în pachet), două pachete ultra-subțiri pot fi acum montate vertical la aceeași înălțime care găzduiește în prezent un singur pachet.

"Cererea de piață pentru carduri de memorie flash cu densitate mai mare este în continuă creștere, în timp ce formatul cardului rămâne fix, " a spus Morihiro Kada, Director General al departamentului de dezvoltare a ambalajelor la Sharp. "SanDisk a recunoscut flexibilitatea superioară în fabricație și densitatea memoriei care poate fi realizată utilizând tehnologia Sharp 3D-SiP de stivuire a pachetelor. Cardul SD de 1 GB este un prim exemplu al a ceea ce se poate realiza atunci când liderii în tehnologia cardului flash și tehnologia de ambalare combină forțele. "El a adăugat că tehnologia 3D-SiP a lui Sharp ar conduce" produse electronice de margine ".