SanDisk prezintă noul player de televiziune digitală digitală - Fotografie - 2019

Iban headhunter village on Borneo (Iunie 2019).

Anonim

SanDisk a introdus SanDisk Photo Album, un dispozitiv compact, elegant și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să afișeze fotografii statice sau clipuri video pe televizoarele lor și chiar să atragă coloane sonore pentru prezentări de diapozitive. Folosind oricare din cele opt formate de carduri de memorie flash precum și unități flash USB portabile, unitatea permite, de asemenea, consumatorilor să redea fișiere de muzică MP3 pe sistemele audio de acasă. Media playerul a fost lansat la o conferință de presă SanDisk, în cadrul expoziției comerciale Photonina 2004, în cadrul căreia compania expune produse în Sala 1.2, Aisle A, Booth 059 din Centrul Expozițional din Köln.

SanDisk Photo Album (SPA) permite consumatorilor să-și ocolească computerele în întregime atunci când stochează, organizează și vizualizează imagini de la o cameră digitală. În loc să aibă prieteni sau familii în jurul unui monitor mic, un utilizator poate atașa albumul foto SanDisk la orice televizor care are o intrare audio / video, apoi poate afișa imagini și clipuri video mai mari decât viața. Dispozitivul vine cu o telecomandă care permite multiple funcții. Cu un preț de vânzare recomandat de 49, 99 USD (aproximativ 46 EUR fără TVA), albumul foto SanDisk va fi vândut în întreaga lume prin intermediul produselor electronice de larg consum și comercianților cu amănuntul de fotografii.


Noul album foto SanDisk

"Cercetările de piață sugerează că consumatorii caută soluții non-PC pentru a vizualiza și împărtăși fotografiile și clipurile video digitale", a declarat Chris Chute, analist senior la IDC, o companie internațională de cercetare. "Albumul Foto SanDisk este poziționat corect pentru ca consumatorii să profite mai mult de conținutul digital personal".

În partea din față, SPA suportă opt formate de carduri de memorie flash în patru sloturi - pentru CompactFlash (TM) / Memory Stick PRO / TM, și SmartMedia (TM) / xD. Pe partea din spate există două prize USB, una care se poate conecta la un PC (dispozitivul poate fi, de asemenea, utilizat ca cititor / scriitor de carduri 8-în-1) și un altul care poate găzdui o unitate flash USB portabilă, cum ar fi SanDisk Cruzer (R) Mini, Cruzer Micro sau Cruzer Titan. De asemenea, pe spate este un slot pentru un al doilea card CompactFlash (nu este inclus). Acest card poate fi utilizat ca "arhivare de memorie" pentru stocarea expunerilor de diapozitive extinse din imaginile care sunt afișate de pe cartelele flash pe partea frontală sau de pe unitatea flash USB. Acest card posterior poate de asemenea să stocheze și să redea clipuri video și selecții de muzică MP3.

Dimensiunile albumului foto SanDisk sunt de 7, 4 x 2, 6 x 0, 8 țoli (187 x 66 x 20 milimetri). Pe lângă imaginile standard JPEG și fișierele MP3, media playerul acceptă Motion JPEG și MPEG-1 pentru video.

"Albumul foto SanDisk oferă un mod convenabil și versatil pentru utilizatorii camerei digitale de a-și arăta fotografiile și clipurile video într-un spectacol de prezentare continuu în confortul camerelor lor de zi", a declarat Matthijs Hutten, manager de marketing al produsului pentru spectatorii și cititorii SanDisk. "Și în timp ce navighează prin imagini pentru prima dată, pot să creeze instantaneu un album foto apăsând pe butonul Store pe fotografiile preferate".

Una dintre caracteristicile cheie ale albumului foto SanDisk este capacitatea de a stoca imaginile într-un format optim pentru vizualizarea la televizor. În timp ce calitatea vizuală este similară versiunii originale, cu o rezoluție mai mare, dimensiunea reală a fișierului salvată este mult mai mică. Prin urmare, este posibil ca o cartelă CF de 256 megabyte introdusă în slotul posterior să poată susține până la 4 000 de fotografii * pentru redarea TV. Aceasta poate reprezenta ani de amintiri - vacanțe, întâlniri cu familia sau prietenii, chiar și sportul - fără a fi nevoie să scoateți foi voluminoase, cutii de papuci pline cu amprente sau CD-uri fragile.

Vrei să vezi niște muzică? Redarea pieselor MP3 prin difuzoarele de televiziune sau printr-un sistem audio separat este ușor. Încărcați doar albumul SanDisk Photo Album cu un card flash sau o unitate flash USB care conține fișiere MP3 și le va reda exact ca și CD-urile de pe un CD player. Când dispozitivul este conectat la un televizor, utilizatorul poate sări la anumite selecții din meniul muzical afișat pe ecran. De asemenea, este posibilă abandonarea fișierelor MP3 pe același card care stochează imagini pentru redarea TV și au automat muzică de fundal pentru prezentări de diapozitive.

"Pentru aproximativ același preț ca și un joc video, albumul foto SanDisk permite utilizatorilor să vizualizeze, să partajeze și să stocheze imagini și videoclipuri fără a folosi un computer", a spus Hutten. "Acesta oferă o mare valoare și funcționalitate într-un design compact și este un accesoriu minunat pentru oricine are o cameră foto digitală sau dorința de a reda muzică MP3 printr-un sistem audio acasă".