SanDisk impermeabil USB Flash Drive - Fotografie - 2019

Review: SanDisk Extreme Portable SSD (1TB) (Iunie 2019).

Anonim

Destul de mic pentru a fi purtat toată ziua ca un colier sau păstrat pe un lanț cheie, unitatea USB impermeabilă va fi disponibilă clienților OEM cu capacități de 64, 128, 256 și 512 megabytes (MB) și 1 GB. Anuntul a fost facut la conferinta anuala a Societatii de Informare si Sisteme de Management al Sanatatii (HIMSS), unde SanDisk demonstreaza produse la Booth # 6205.

Dispozitivul USB impermeabil permite consumatorilor și pacienților să le transmită înregistrările medicale (incluzând atât informații pe bază de text, cât și informații vizuale, cum ar fi IRM-urile și fotografiile), împreună cu acestea într-un dispozitiv USB robust, care poate fi utilizat cu orice computer echipat cu un port USB. La 55, 7 x 19, 0 x 7, 9 mm și doar 11, 5 grame, unitatea USB impermeabilă este suficient de mică pentru a purta confortabil toată ziua pe o curea pentru gât sau pe un lanț cheie.

Unitatea USB are un capac special conceput cu un mecanism de blocare care ajută la împiedicarea ca unitatea USB să cadă accidental sau să se piardă. Acest mecanism ușor de eliberare permite personalului de intervenție de urgență să elimine rapid unitatea USB, astfel încât să poată conecta la computer și să citească fișierul medical de urgență.

Conductorul USB impermeabil este destinat pieței cu creștere rapidă pentru înregistrările portabile ale pacienților, datorită în parte inițiativelor naționale în curs de desfășurare în sectorul IT din domeniul sănătății. Conductorul USB impermeabil va permite pacienților care utilizează înregistrările medicale personale (PHR) să transporte cu ușurință informațiile medicale de urgență împreună cu aceștia în orice moment. În funcție de utilizarea PHR, fișierul medical de urgență poate fi accesat în siguranță de personalul autorizat al camerei de urgență dacă persoana este inconștientă. O parolă furnizată de către pacient personalului medical autorizat poate debloca dosarul medical complet al pacientului.

Unitatea USB rezistentă la apă este disponibilă producătorilor OEM acum în cantități de probă, producția fiind programată pentru luna mai 2005. Prețul volumului pentru clienții OEM este de așteptat să se situeze între 15, 55 dolari pentru o unitate de 64 MB și 95, 20 dolari pentru o unitate de 1 GB.