Sharp lansează noul ecran LCD cu ecran de 17 inci - Fotografie - 2019

Philips Brilliance 258B6Q - un monitor premium de 25" (Iulie 2019).

Anonim

Monitoarele LCD full-featured de 17 inchi oferă performanță profesională la prețuri competitive și oferă utilizatorilor o flexibilitate a costurilor pentru caracteristicile lor. Modelul LL-T17D4 este un monitor profesionist complet, în timp ce modelul LL-171A aduce un nou design stilat familiei de monitori Sharp.

â € œSharp are placerea de a furniza linii flexibile de monitoare profesionale de calitate, a declarat Terry Hanly, manager de marketing pentru Sharp Systems of America. "Aceste două monitoare LCD oferă utilizatorilor profesioniști și de acasă opțiunile de care au nevoie pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor lor respective."

LL-T17D4
Construit pentru utilizare profesională, modelul Sharp LL-T17D4 este dotat cu un design de vârf pentru înălțime și înclinare pentru confort ergonomic și productivitate sporită. Echipat cu difuzoare stereo încorporate și compatibil cu intrări video analogice și digitale, LL-T17D4 este un monitor SXGA de 17 inchi de înaltă rezoluție (1280 x 1024), cu o rezoluție a afișajului de 1, 3 megapixeli, care răspunde unei game largi de nevoi. Cu o luminozitate de 250 de noduri și un raport de contrast de 430: 1, performanța acestui monitor este excepțională. Sharp LL-T17D4 dispune de o serie de moduri de afișare încorporate pentru o utilizare flexibilă. În aceste moduri sunt incluse "modulul de birou" pentru un afișaj de luminozitate mai scăzut, care reduce consumul de energie, un mod "viu" pentru fotografiere realistă imagistică și un "mod standard" pentru afișarea culorilor de la standardul original sRGB al panourilor cu cristale lichide.

O caracteristică deosebită a dispozitivului Sharp LL-T17D4 este capacitatea de a accepta intrarea de la 2 computere diferite (folosind cabluri suplimentare de conectare, vândute separat). În plus față de un conector analogic mini D-sub15-pin pentru intrarea semnalului analogic, LL-T17D4 este echipat cu un conector DVI-I pentru manipularea semnalelor digitale sau analogice. Capacitatea de intrare video digitală îmbunătățește calitatea imaginii de ansamblu pentru utilizatorii profesioniști pretențioși. Monitorul poate fi partajat de două PC-uri cu ieșiri analogice sau câte una cu ieșiri digitale și analogice.

Modelul Sharp LL-T17D4 are o funcție de gestionare a culorilor compatibilă cu standardul internațional "sRGB" pentru reproducerea culorilor. Prin efectuarea de conversii de culori cu profil "ICC" care ajustează caracteristicile cristalului la cald, modelul LL-T17D4 afișează imagini cu tonuri naturale, iar potrivirea culorilor se realizează cu echipamente periferice compatibile cu sRGB.

Modelul LL-T17D4 este disponibil în alb sau negru și prezintă o lumină de fundal cu durată lungă de viață (aproximativ 50 000 ore). Disponibil imediat, modelul LL-T17D4 are un preț estimat de 499 USD.

LL-171A
Modelul elegant Sharp LL-171A este un monitor SXGA de 17 ", de înaltă rezoluție de 17 inchi (1, 280 x 1, 024), cu un raport de contrast de 430: 1, difuzoare duble încorporate și adaptor de rețea încorporat. Ecranul este echipat cu un ecran TFT de înaltă performanță, care atinge un unghi de vizionare larg de 170 grade pe orizontală și 150 de grade pe verticală. Rezoluția de 1.3 megapixeli a unității oferă utilizatorilor experiență de monitorizare de înaltă rezoluție și o luminozitate ridicată de 250 nits și o rată de răspuns de 20 ms, Sharp LL-171A oferă utilizatorilor performanțe profesionale la prețul de vânzare cu amănuntul.

Unitatea vine echipată cu setări care pot fi ușor schimbate pentru a satisface preferințele de vizualizare a utilizatorilor. Modul "Office" reduce nivelul luminozității unității, reducând în același timp consumul de energie la 25 de wați. Modul "Vivid" permite vizualizarea optimă a imaginilor foto-realiste și "modulul standard" pentru afișarea culorilor din standardul original sRGB al panourilor cu cristale lichide.

Sharp LL-171A are o funcție de gestionare a culorilor compatibilă cu standardul internațional "reproducere" a culorilor "sRGB". Prin efectuarea de conversii de culoare care se adaptează caracteristicilor de cristale lichide cu "profilul ICC", modelul LL-171A afișează imagini cu tonuri naturale, iar potrivirea culorilor se realizează cu echipamente periferice compatibile cu sRGB.

LL-171A are, de asemenea, o funcție de "ajustare automată a ecranului", care va regla ora, faza și poziția ecranului (orizontal / vertical) pentru a afișa ecranul optim pentru semnalul de intrare analogic. Acest lucru se poate face prin simpla selectare a "Reglare automată" din setările de meniu.
Disponibil în negru (cu dulap alb din spate și suport de argint) sau alb (cu suport alb), Sharp LL-171A este disponibil pentru un preț estimat la strada de 479 $.

Disponibilitate
Afișajele LCD clare sunt disponibile imediat prin Sharp direct (//store.sharpsystems.com) sau prin intermediul rețelei Sharp de parteneri de retail și canale de reseller. Pentru mai multe informații, call800-BE-SHARP.