Sharp lansează noul notebook Actius MC22 - Fotografie - 2019

Senators, Ambassadors, Governors, Republican Nominee for Vice President (1950s Interviews) (Iunie 2019).

Anonim

Sharp Systems of America a anunțat astăzi că au adăugat un notebook portabil și elegant, bogat în caracteristici, la linia de laptop Actius premiată. Conceput pentru consumatorul sau pentru utilizatorul de birou, noul Actius MC22 este un notebook notebook complet echipat, care oferă utilizatorilor caracteristici unice și le oferă stabilitatea și securitatea datelor prin intermediul funcțiilor DirectHD și SharpSync.

"Computerele de notebook-uri au devenit din ce în ce mai mult o parte integrantă a utilizării personale și SOHO, iar utilizatorii transportă datele lor importante oriunde merg", a declarat Greg Nakagawa, vicepreședinte senior și director general al Sharp Systems of America. "Întocmirea fișierelor importante, susținute și disponibile în caz de pierdere sau furt, a reprezentat o adevărată provocare pentru utilizatorii de notebook-uri. Pierderea unui notebook poate însemna pierderea unor date personale neprețuite, inclusiv e-mail, fotografii digitale, date financiare și toate lucrurile importante de zi cu zi pe care le păstrează utilizatorii de telefonie mobilă pe computerele lor. Prin intermediul dispozitivelor DirectHD și SharpSync, Actius MC22 oferă un răspuns la această problemă dificilă oferindu-i opțiunilor de back-up pentru utilizatori și un model de utilizare care nu este disponibil în mod tradițional utilizatorilor de notebook-uri. "

Cu Actius MC22, Sharp oferă un notebook adaptat utilizatorilor la nivel de consum care include tehnologia DirectHD exclusivă Sharp, care a fost introdusă în primăvara anului 2003 cu software-ul ultraportabil popular Sharp, cu software-ul Actius MM10 și SharpSync. SharpSync, alimentat de software-ul Iomega® Sync, permite utilizatorilor să facă copii de rezervă ale datelor pe un PC printr-un conector USB. Când este conectat la PC-ul primar al unui utilizator, SharpSync sincronizează automat folderele pre-selectate între computere, asigurându-se că cea mai recentă versiune a fiecărui fișier este pe ambele mașini. Rezultatul este un sistem flexibil de transport de date în care Actius MC22 devine o extensie practică a PC-ului desktop al unui utilizator.

"De la crearea liniei de notebook-uri Actius, Sharp a fost dedicat inovării pe piață cu notebook-uri care schimbă modul în care oamenii se gândesc la calculatoarele mobile", a spus Nakagawa. "Sharp va continua să aducă pe piață produse și idei care suportă tradiția Sharp de inovare"

Actius MC22 - computere flexibile

Notebook-ul Sharp Actius MC22, cu finisaj de înaltă luciu și perle, vine echipat cu un procesor AMD Athlon ™ XP-M 2200+, care dispune de tehnologia AMD PowerNow ™ pentru o durată de viață extinsă a bateriei. Maximizarea beneficiilor puterii PowerNow de la AMD! Tehnologia, Actius MC22 a fost proiectat pentru a maximiza puterea bateriei. Alături de mușchiul său de procesoare, Actius MC22 vine standard cu 256 MB DDR-SDRAM (upgradeable la 768 MB). Complet cu software-ul de operare Microsoft® Windows XP Home Edition și un hard disk de 40 GB, Actius MC22 oferă o putere de calcul substanțială pentru nevoile de zi cu zi.

Pe lângă faptul că este capabil să mențină coerența datelor între el și mai multe computere prin tehnologia SharpSync, Actius MC22 oferă și DirectHD. Când Actius MC22 este conectat la alt computer printr-o conexiune USB, tehnologia DirectHD permite PC-ului principal să vizualizeze Actius MC22 ca un hard disk extern.

Actius MC22 vine cu o unitate combinată CD-R / RW / DVD care include capabilități care permit utilizatorilor să facă copii de siguranță ale datelor importante pe discuri CD-R / RW și să vizioneze filme pe DVD la comoditatea utilizatorului. Actius MC22 include, de asemenea, "sharp-fx", software-ul propriu de optimizare DVD al companiei Sharp. Acest modul inclus pentru playerul InterVideo WinDVD ajustează automat contrastul imaginii pentru o claritate optimă. Combinat cu ecranul LCD Actius MC22 de înaltă calitate de 12, 1 ", acest software de îmbunătățire a imaginii aduce cele mai bune rezultate în ceea ce privește imaginea DVD. Complet echipat cu difuzoare de înaltă calitate sub ecranul LCD, Actius MC22 suportă, de asemenea, sunet surround 5.1 canale pentru utilizatorii care folosesc difuzoare externe cu canale cu boxe Dolby Virtual (DVS) și WinDVD® încorporate.

Actius MC22 include, de asemenea, caracteristici cu confort ergonomic în minte. Ecranul LCD de 12, 1 inchi XGA (1024 x 768) este usor pentru ochi, oferind imagini luminoase, clare, in care si literele mici sunt lizibile. Notebook-ul are, de asemenea, o tastatură ergonomică, "sms", care este curbată pentru o tastare confortabilă.

Actius MC22 beneficiază, de asemenea, de vitezele de transfer mai ridicate disponibile utilizând standardul WiFi IEEE 802.11g, care oferă rate de transfer (până la 54Mbps) care sunt mai rapide decât standardul 802.11b. În plus, unitatea oferă un modem de fax de 56kbps (V.90) și o rețea LAN 100Base-TX / 10Base-T pentru rețea prin cablu. Actius MC22 include de asemenea patru porturi USB 2.0, un port VGA și un slot pentru card PCMCIA Type II.

Disponibil imediat, Sharp Actius MC22 se vinde pentru un pret estimat de 1 $, 399 $.

Disponibilitate

Acumulatorul Sharp Actius MC22 este disponibil imediat prin Sharp direct (//sharp.smartermall.com) sau prin intermediul rețelei Sharp de parteneri de retail și canale de distribuție. Pentru mai multe informații, sunați la 800-BE-SHARP.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3074