Sharp dezvăluie monitorul HDTV "IT-TV" de 23 inchi - Fotografie - 2019

Words at War: Assignment USA / The Weeping Wood / Science at War (Iunie 2019).

Anonim

"Atât consumatorii, cât și profesioniștii vor să-i placă performanțele și flexibilitatea echipamentului Sharp IT-23M1U", a declarat Terry Hanly, manager de marketing al produsului la Sharp Systems of America. "De la foi de calcul și editare video, până la proiectarea asistată de computer și alte funcții CAD / CAM, până la vizionarea DVD-urilor și a consolelor de jocuri, IT-23M1U este un display avansat care oferă ceva pentru toată lumea".

Cu un raport de contrast ridicat de 550: 1 și o luminozitate ridicată de 500 de nivele, ecranul IT-23M1U oferă utilizatorilor un ecran de înaltă definiție capabil să vizualizeze cele mai detaliate imagini de design asistate de calculator. Cu un timp de răspuns de până la 16 ms, IT-23M1U oferă performanțe ridicate pentru delimitarea clară a imaginilor în mișcare rapidă și / sau a imaginilor cu date mari, fără imagini latente sau ghosting.

Complet cu funcționalitate HDTV, IT-23M1U oferă o gamă largă de tehnologii pentru reproducerea înaltă a imaginii de înaltă definiție a imaginilor TV de înaltă definiție. Includerea în aceste tehnologii este o mișcare de reducere a zgomotului digital adaptabil, care îmbunătățește reproducerea și claritatea imaginilor cu mișcare rapidă pentru a reduce "zgomotul semnalului" la marginile obiectelor în mișcare. În plus, monitorul este dotat cu tehnologie de îmbunătățire a culorilor și a luminozității, care corectează distorsiunile formelor de undă care oferă imaginii o imagine umezită. Folosind această tehnologie corectivă, IT-23M1U afișează reproduceri vii și clare ale unor părți detaliate ale imaginilor, cu alb strălucitor și mai întunecate. Pixel cu pixeli, IT-23M1U oferă precizie și performanță pentru imagini PC și TV de înaltă calitate.

IT-23M1U vine cu o serie de funcții de afișare pentru a sprijini o varietate de tipuri de imagini și aplicații. Sistemul poate comuta între diferite moduri de ecran adaptate tipului de intrare, inclusiv analog, DVD și alte tipuri de video. Inclus în aceste moduri de afișare este "modul normal" (care reproduce video cu un raport de aspect 4: 3), "mod larg" (care se extinde orizontal pe orizontală pentru a se potrivi întregului ecran), "cinema mode" care afișează imagini video care conțin benzi în partea de sus și în jos prin mărirea acesteia pentru a se potrivi întregului ecran) și "modul complet" (care profită de rezoluția maximă a monitorului prin afișarea de la 16: 9 la 4: 3 pe tot ecranul fără întindere).

Îmbunătățind experiența IT-23M1U, unitatea vine echipată cu difuzoare stereo încorporate de 10 wați pentru a oferi o experiență audio îmbunătățită. Folosind tehnologia Virtual Dolby Surround (Pro Logic II) pentru efecte de sunet tridimensionale, IT-23M1U reproduce surround de teatru cu prezența "ca și cum ai fost acolo".

Intrările IT-23M1U includ mini-analog mini D-sub 15 pin și un pin DVI-D 24 pentru accesibilitate PC. Pentru video, monitorul este echipat pentru a gestiona intrările RCA (componentă), S-Video și componenta de înaltă definiție pentru compatibilitatea HDTV. Unitatea poate, de asemenea, să accepte intrarea RF a antenei pentru semnalele locale de difuzare.

Disponibil imediat, monitorul Sharp IT-23M1U "IT-TV" se vinde pentru un preț estimat la strada de 1, 499 $.