Sony DCR-IP1 MICROMV lansat - Fotografie - 2019

Smallest Tape-Based Camcorder - the Sony DCR-IP1 (Iulie 2019).

Anonim

Cu o greutate de numai 8 oz cu măsurători de dimensiuni de pantofi de 1 9/16 țoli x 3 5/8 inchi x 2 3/4 inchi, noua cameră video are dimensiunile unui pachet de cărți și alunecă cu ușurință într-un buzunar de cămăși.

"IP1 arată atât de bine și se simte atât de ușor, nu puteți rezista să îl luați și să îl luați cu dvs. oriunde ați merge", a declarat Steve Haber, vicepreședinte senior al diviziei Personal Mobile Imaging din Sony Electronics.

Designul raționalizat al camerei încorporează încă o cameră optică Carl Zeiss® de înaltă calitate, un zoom digital de precizie de 10X optic / 120X și un afișaj CCD de 1 megapixel Advanced HADTM. Imagerul poate capta fotografii la rezoluția de 1152 x 864 și produce video cu 520 de linii de rezoluție video orizontală.

Pentru a proteja acest pachet de optică, astfel încât fiecare experiență video să fie la fel de bună ca și prima, modelul DCR-IP1 este prima cameră video Handycam Sony pentru a încorpora un capac retractabil automat, care se deschide și se închide atunci când camera este pornită sau oprită. Și pentru a ajuta la reducerea mișcării camerei, camera video adaugă stabilizarea imaginii Super SteadyShot®.

Handy, încărcat și conectat

Ca un telefon mobil sau un suport portabil, stația Handycam însoțitoare încorporează camera video DCR-IP1 și o conectează la un televizor sau PC, păstrând în același timp accesibilitatea camerei video. Stația Handycam este încărcată complet cu toate intrările necesare, inclusiv S-Video și un terminal audio / video pentru conectarea unității la un televizor, precum și un port USB 1.1 și o interfață i.LINK® (IEEE-1394) pentru conectarea la PC-uri compatibile.

"Efectuarea videoclipurilor este ușoară și distractivă, însă găsirea unde puteți pune camera video poate fi cea mai mare provocare", a spus Steve Haber. "Prin faptul că camera video este vizibilă și complet încărcată în orice moment, noul IP1 este întotdeauna gata să meargă când vă aflați."

Un alt mod în care utilizatorii pot împărtăși momente video cu ajutorul stației Handycam este activarea funcției USB Streaming care transformă camera video într-o cameră web. Poate transmite în flux înregistrări video înregistrate printr-o conexiune USB și un software de conferințe video, precum aplicația Microsoft® NetMeeting®, direct de la stația de andocare.

Stația Handycam este ușor înclinată și se rotește la 90 de grade, astfel încât utilizatorii pot roti cu ușurință camera video într-o poziție confortabilă de fotografiere. Și când camera video nu este acasă, utilizatorii pot beneficia de conexiuni de alimentare și A / V încorporate direct în unitate.

Printre caracteristicile suplimentare se numără:

Interfața i.LINK® - Interfața MICROMV i.LINK permite comunicarea digitală bidirecțională bidirecțională între două camere video MICROMV Handycam sau cu PC-uri compatibile Microsoft® Windows® ME / 2000 (și mai târziu) încărcate cu software compatibil.

2, 0 "Precision SwivelScreen