Sony lansează noi camere Cyber-Shot - Fotografie - 2019

Marc Goodman: A vision of crimes in the future (Iunie 2019).

Anonim

Gigantul electronic Sony a luat cele patru camere digitale Cyber-Shot, fiecare oferind rezoluții de 7, 2 megapixeli, zoomuri optice 3x și suficientă memorie internă pentru a fi de folos dacă te afli fără un card media - deși Sony nu spune cât de mult ar putea fi memoria. Toate cele patru camere oferă, de asemenea, tehnologii anti-estompare, sensibilități până la ISO 1000 (care permit expoziții decente în condiții de lumină scăzută), timpi scurți de pornire și o durată lungă de viață a bateriei.

"Acum, că camerele digitale sunt articole personale, este comun să ai mai mult de o cameră pe gospodărie", a declarat Phil Lubell, directorul de marketing al camerelor digitale Sony Electronics, într-un comunicat. "Noile noastre modele sunt performanți solizi care vor fi ușor pentru începători să utilizeze fotografia digitală și în același timp să răspundă nevoilor utilizatorilor mai avansați".

DSC-W35 și DSC-W55 oferă un vizor LCD de 2, 5 inchi și un iluminator AF pentru a spori capacitățile de lumină slabă - în mod esențial, luminează subiectul înainte de a face fotografia pentru a detecta mai bine zonele de contrast, decât să fixeze imaginea după iluminator utilizând informațiile pe care le-a obținut de la lumină. (Nu este subtil pentru subiecții dvs., dar mai bine decât efectul de umbrire a ochilor roșii și strălucitor de la un blitz tradițional.) Bateriile reîncărcabile ar trebui să alimenteze modelele W55 și W35 cu până la 380 de fotografii, iar camerele fac opționale de 8 GB Carduri Memory Stick Duo sau Memory Stick Pro Duo. W55 și W35 se datorează loviturilor de comercianți cu amănuntul în februarie, pentru aproximativ 200 de dolari și 180 de dolari, respectiv albastru de Caraibe, roz deschis, negru drept și argint.

DSC-S650 și DSC-S700 vor veni doar în argint; modelul S650 va avea un ecran LCD de 2 inci, în timp ce modelul S700 va lovi cu o viteză de până la 2, 4 inci și va gestiona stocarea memoriei prin intermediul cardurilor de memorie Flash Memory Stick Duo cu capacități de până la 4 GB; bateriile AA reîncărcabile pot alimenta camerele cu până la 460 de fotografii. Modelul S650 va avea o cotă de aproximativ 150 USD atunci când va ajunge în comercianți cu amănuntul în februarie; S700 se datorează în martie pentru aproximativ $ 180.