Sony lansează Cyber-shot T10, GPS Add-on - Fotografie - 2019

Sony DSC-QX10 & QX100 (Iunie 2019).

Anonim

Gigantul electronic Sony a anunțat astăzi o nouă cameră ultracompactă cu focalizare digitală, camera Cyber-shot DSC-T10 de 7 megapixeli și GPS-CS1, un nou aparat GPS proiectat să eticheteze imagini și video cu informații despre locație, astfel încât fotografii și fotografii catalogați mass-media lor de locul unde au fost luați, nu doar data și ora.

Noul Cyber-shot DSC-T10 va fi disponibil în luna august pentru aproximativ 400 de pagini web care descriu T10 și vor fi lansate online pe 4 august. Camera nu este o trecere importantă de la camera existentă Cyber-shot T30 a companiei, oferind o rezoluție de 7, 2 megapixeli, un ecran LCD de 2, 5 inch, zoom optic 3x, stabilizare optică a imaginii Super Steady Shot și performanțe de până la ISO 1000. Sony declară că camera oferă o perioadă de pornire rapidă și timpi de împușcare, pentru a gestiona până la 250 de fotografii la o singură încărcare a acumulatorului NiMH, iar unitatea folosește memorie internă de 56 MB pentru a putea face fotografii fără o cartelă Memory Stick sau chiar dacă schimbați cardurile și se întâmplă ceva important. Sony intenționează să vândă o gamă largă de accesorii, incluzând un kit marin, carcase de transport și baterii.

Dacă îți amintești unde erai atunci când ai cedat o fotografie sau ai filmat ceva, este o problemă - sau trebuie doar să fii foarte precis despre asta, indiferent de motiv - gadget-ul GPS-CS1 de la Sony poate fi doar un lucru. GPS-CS1 împachetează un sistem GPS cu 12 canale într-un gadget echipat cu carabină de 3, 5 inci, care poate fi blocat la o buclă sau o buclă de curea. La fiecare 15 secunde, unitatea înregistrează locația dvs. curentă și timpul, construind o înregistrare a locației și a traseului dvs. în cantitate mare. Mai târziu, sincronizați aceste date cu fotografiile dvs. utilizând aplicația Sony Image Tracker pentru a potrivi datele GPS cu fotografiile dvs. și înregistrați locațiile în metadatele imaginilor. Sony garantează că GPS-CS1 va funcționa cu camerele sale digitale, dar puteți să pariați că aventurienii vor găsi o modalitate de a face să lucreze cu camere non-Sony: teoretic ar trebui să fie ușor compatibil cu orice cameră digitală care utilizează EXIF2 .1 metadate. GPS-CS1 va dura aproximativ 10 ore pe o baterie AA și va avea 31 MB de memorie internă care poate înregistra aproximativ două săptămâni de informații despre traseu. Sony spune că GPS-CS1 va lovi magazine în Japonia și SUA luna viitoare pentru aproximativ 150 de dolari.