Sony lansează noi camere digitale Cyber-shot - Fotografie - 2019

Emisiunea Zona IT difuzata pe TVR 1 / HD pe 26 Feb 2016 (Iunie 2019).

Anonim

Cu cele 7, 2 megapixeli și obiectivul Carl Zeiss Vario-Sonnar cu zoom optic 4x, noua cameră digitală Cyber-shot DSC-V3 de la Sony oferă o calitate remarcabilă a imaginii, un control sofisticat și un design ergonomic compact în mâinile fotografilor entuziaști. Acesta va fi disponibil la sfârșitul lunii octombrie pentru aproximativ 700 de dolari.

Oferind toata versatilitatea unei camere mult mai mari, V3 este o camera compacta, clasica, cu distanta de mare viteza, cu o aderenta usor de manevrat. Designul nou încorporează un vizor LCD de 2, 5 inci, oferind mai mult spațiu decât oricând pentru a vedea și partaja imagini în momentul capturării lor.

"Modelul Cyber-shot DSC-V3 este destinat unei categorii speciale de fotografi care dorește un control creativ asupra procesului de preluare a imaginilor într-un pachet ultra-portabil", a declarat Greg Young, director general pentru marketingul camerelor digitale cu cameră foto în Sony Personal Divizia mobilă și imagistică.


Cameră Sony DSC-V3 de 7 megapixeli

Subțire, rapidă și bună descrie camera digitală Sony Cyber-shot DSC-T3 de 5, 1 megapixeli, anunțată astăzi.

Camera T3 de buzunar este cea mai subțire cameră digitală Sony de până acum, măsurată la mai puțin de trei sferturi de inch. Și datorită circuitului Sony Real Imaging Processor, acest nou model este fulgerător. Ea împușcă exploziile de până la patru imagini cu rezoluție completă la trei cadre pe secundă.

Camera T3 încorporează un capac încorporat, acționat electric, care se deschide instantaneu când camera este activată. Cu o singură apăsare a butonului de alimentare, izbucnește la viață sub o secundă. Noua cameră va fi disponibilă în octombrie pentru aproximativ 500 de dolari.

Camera are un vizor LCD de 2, 5 inch, ocupând aproximativ două treimi din partea din spate a camerei. Zona de vizualizare a afișajului facilitează partajarea imaginilor în momentul capturării lor.

Camera este echipată cu un LCD Clear Transflective Clear Photo, care îmbunătățește calitatea afișării imaginilor, împiedicând interferența cu lumina reflectată. În plus, noul contrast, luminozitate și rezoluție ale noului LCD asigură o reproducere mai precisă a culorilor.

"Noul ecran LCD al camerei T3 vă permite să vă vedeți cu ușurință subiectul, indiferent dacă sunteți în interior la recitalul copilului dvs. sau la plajă și, bineînțeles, designul său distinctiv se potrivește oricărui stil de viață", a declarat Greg Young, director general pentru marketingul camerelor digitale Divizia personală Mobile și Imaging Sony Electronics.

Pentru a păstra un profil subțire, obiectivul Carl Zeiss Vario-Tessar al camerei T3 funcționează intern și nu se extinde dincolo de corpul camerei, iar zoom optic 3X asigură o calitate excelentă a imaginii. Echipat cu un SmartZoom 0-4X (la rezoluție VGA), camera vă permite să vă concentrați asupra zonei de interes a subiectului tăiat prin tăierea dimensiunii imaginii și astfel evitând degradarea imaginii.

Cu aproximativ 180 de cadre pe încărcare a bateriei InfoLithium a camerei, puteți să vă îndepărtați fără teama de a scădea încărcătura.

Cu cardurile opționale Memory Stick PRO Duo, camera captează și redă imagini în mișcare de înaltă rezoluție. Modul MPEG-VX Fine vă permite să înregistrați video MPEG cu rezoluție de 640 × 480 pixeli la 30 de cadre pe secundă, până la capacitatea cardului media utilizat.


Aparat foto digital Sony DSC-T3

Provocarea față de inginerii de la Sony: împachetați o cameră de 4, 1 megapixeli, cu zoom optic 3X, într-un pachet de șold mic, o fracțiune de dimensiune a bara de bomboane. Răspunsul lor? Camera Cyber-shot DSC-L1, o elegantă confecție care va veni în patru culori și finisaje: argintiu periat, mată albastru închis, negru și un luciu de pian roșu închis.

Camera de argint DSC-L1 va fi disponibilă la jumătatea lunii octombrie, iar modelele albastru, negru și roșu vor urma în ianuarie, fiecare pentru aproximativ 300 de dolari.

Măsurând 3 ¾ "x 1 ¾" x 1 ", modelul L1 este alimentat de circuitele procesorului Sony Real Imaging, oferind o viteză excepțională de fotografiere, rezistență și timp de pornire rapidă pentru capturarea acțiunii de îndată ce se întâmplă.

Pentru prima dată în clasa ultracompactă de camere digitale, modelul Cyber-shot L1 oferă un ecran LCD transflexiv de 1, 5 inch, ceea ce face mai ușor să vedeți ce se afișează pe ecranul LCD chiar și în lumina puternică a soarelui.

De asemenea, are un nou obiectiv Carl Zeiss Vario-Tessar cu zoom optic 3X, stabilind scenă pentru calitatea imaginii, livrată de camere digitale mai mari și mai scumpe.

"Decenii de experiență în miniaturizare ne-au permis să realizăm un echilibru între designul la modă și caracteristicile avansate, cum ar fi cel mai mic obiectiv cu zoom mecanic din lume", a declarat Greg Young, director general pentru marketingul camerelor digitale cu camere foto digitale în Divizia personală și imagistică Sony Electronics. "Dar dimensiunea și caracteristicile sunt doar jumătate din poveste. În camera L1, am creat și ceva ușor de prins și trage și face fotografii extraordinare. "


Aparat foto digital Sony DSC-L1