Sony introduce noi Microdrives - Fotografie - 2019

Introduce The Final Fantasy XV & The Last Guardians At Sony Gamezone 100 Xuan Thuy, Ha Noi (Iunie 2019).

Anonim

Conceput pentru a se încadra în interfața Compact Flash + Type II, Sony Microdrive oferă o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru extinderea nevoilor de stocare ale consumatorilor, cum ar fi fotografiile digitale de înaltă rezoluție și video MPEG. Microdrive dispune, de asemenea, de o rată de transfer de date de 97, 9 Mbps de înaltă performanță pentru a permite înregistrarea rapidă și transferarea imaginilor.

"Datorită faptului că stocarea datelor pentru consumatori devine tot mai diversă și mai solicitantă, ne propunem să oferim o gamă completă de soluții amovibile de stocare", a declarat Michael Lucas, directorul mass-media consumatorilor și convergent pentru divizia Sony și Media Solutions. "Mulți consumatori așteaptă mult mai mult de la dispozitivele lor, iar Microdrive adaugă un alt format liniei noastre de soluții media de înaltă performanță care vor ajuta la transportarea acestor dispozitive la următorul nivel de aplicații".

Sony Microdrive va fi disponibil în 2 GB și 4 GB de capacități. Ambele sunt compatibile cu standardul Compact Flash + Tip II. Cu un adaptor pentru PC, Microdrive poate fi folosit și în dispozitive care au un slot pentru PC-ul de tip II (Windows Me, 2000 sau XP sunt necesare pentru utilizarea cu PC).

Modelul Sony 2 GB Microdrive (Model RHMD2G) este disponibil acum pentru un preț recomandat de 179 USD, iar modelul 4 GB Microdrive (Model RHMD4G) este disponibil pentru un preț recomandat de 279 USD.

Rezumatul specificației:

Capacitate: 2 GB * și 4 GB *

Interfață: Micro Drive CF + Tip II (compatibil ATA cu modul AV)

Rata de transfer de date: 97, 9 Mbps

Tensiune: 2 GB: 3.3 Volți; 4 GB: 5 Volți

Dimensiuni: Aproximativ 1, 75 inchi lățime x 1, 5 inci înălțime

Temperatura: O grade la 35 grade C; 32 până la 67 de grade F

Umiditate: 8% până la 90%