Sony Intros DSC-G1 Cyber-shot fără fir - Fotografie - 2019

LiSA - Oath Sign (Iunie 2019).

Anonim

Sony a anunțat prima sa cameră digitală fără fir, sub forma noului său Cyber-shot DSC-G1, care combină partajarea și transferul de imagini prin intermediul unui avion cu un vizor mare și o memorie internă masivă.

"Acesta este un pas către realizarea unei platforme pentru comunicațiile foto în rețea", a declarat Phil Lubell, director de marketing pentru camerele digitale de la Sony Electronics, într-un comunicat. "Vom continua să explorăm posibilitățile imaginilor digitale în rețea, deoarece internetul în bandă largă devine din ce în ce mai răspândit în casele americane".

DSC-G1 poate partaja fotografii folosind Wi-Fi 802.11b / g cu alte camere, PC-uri și dispozitive care utilizează spec. Digital Living Network Alliance (DLNA), teoretic permițându-i să se conecteze la ambele hotspot-uri Wi-Fi existente, to-peer cu alte dispozitive DLNA - de exemplu, o rețea de la cameră la cameră pentru a încărca sau a transfera fotografii atunci când sunteți în mișcare și, probabil, ați lăsat cablul de conectivitate USB în urmă.

De asemenea, modelul DSC-G1 oferă un ecran mare de vizionare LCD de 3, 5 inci, care îl face în acest moment cel mai mare ecran LCD într-o cameră de tip "point-and-shoot"; cu toate acestea, nu oferă capabilități de atingere a ecranului ca și alți membri ai liniei Cyber-shot Sony, astfel încât utilizatorii vor trebui să navigheze prin interfața camerei utilizând controalele on-box. DSC-G1 oferă o rezoluție de 6 megapixeli, 3 & tims; zoom optic și ambalează cu adevărat 2 GB de memorie internă, salvând utilizatorii de la schimbarea cardurilor media în timp ce călătoresc. (Desigur, camera suportă de asemenea cardurile Sony Memory Stick Duo și Memory Stick Pro Duo cu capacități de până la 8 GB). DSC-G1 poate gestiona fotografii până la o sensibilitate ISO 1000 și dispune de cuvinte cheie, redare, și capabilități de prezentare a diapozitivelor pentru a vă putea afișa instantaneele. Vrei muzică cu aceste diapozitive? Încărcați doar piesele dvs. de acompaniament preferate. De asemenea, camera va filma VGA cu rezoluție de 30 de cadre pe secundă.

DSC-G1 ar trebui să fie disponibil la comercianții cu amănuntul în luna aprilie, la prețuri în jur de 600 USD; pre-comanda este aparent disponibilă acum pe site-ul SonyStyle de la Sony.