Sony introduce cel mai mic camcorder de bandă până în prezent - Fotografie - 2019

How Old School Floppy Drives Worked (Iulie 2019).

Anonim

Cu o greutate de numai 8 oz cu măsurători de dimensiunea pintului de 1 9/16 inch x 3 5/8 inches x 2 3/4 inches, noul
camcorderul are dimensiunile unui pachet de cărți și alunecă cu ușurință într-un buzunar de cămăși.

"IP1 arată atât de bine și se simte atât de ușor, nu puteți rezista să îl luați și să îl luați cu dvs. oriunde ați merge", a declarat Steve Haber, vicepreședinte senior al diviziei Personal Mobile Imaging din Sony Electronics.

Designul raționalizat al camerei încorporează încă o cameră optică Carl Zeiss® de înaltă calitate, un zoom digital de precizie de 10X optic / 120X și un afișaj CCD de 1 megapixel Advanced HADTM. Imagerul poate capta fotografii la rezoluția de 1152 x 864 și produce video cu 520 de linii de rezoluție video orizontală.

Pentru a proteja acest pachet de optică, astfel încât fiecare experiență video să fie la fel de bună ca și prima, modelul DCR-IP1 este prima cameră video Handycam Sony pentru a încorpora un capac retractabil automat, care se deschide și se închide atunci când camera este pornită sau oprită. Și pentru a ajuta la reducerea mișcării camerei, camera video adaugă stabilizarea imaginii Super SteadyShot®.

Ca un telefon mobil sau un suport portabil, stația Handycam însoțitoare încorporează camera video DCR-IP1 și o conectează la un televizor sau PC, păstrând în același timp accesibilitatea camerei video. Stația Handycam este încărcată complet cu toate intrările necesare, inclusiv S-Video și un terminal audio / video pentru conectarea unității la un televizor, precum și un port USB 1.1 și o interfață i.LINK® (IEEE-1394) pentru conectarea la PC-uri compatibile.

"Efectuarea videoclipurilor este ușoară și distractivă, însă găsirea unde puteți pune camera video poate fi cea mai mare provocare", a spus Steve Haber. "Prin faptul că camera video este vizibilă și complet încărcată în orice moment, noul IP1 este întotdeauna gata să meargă când vă aflați."

Un alt mod în care utilizatorii pot împărtăși momente video cu ajutorul stației Handycam este activarea funcției USB Streaming care transformă camera video într-o cameră web. Poate transmite în flux înregistrări video înregistrate printr-o conexiune USB și un software de conferințe video, precum aplicația Microsoft® NetMeeting®, direct de la stația de andocare.

Stația Handycam este ușor înclinată și se rotește la 90 de grade, astfel încât utilizatorii pot roti cu ușurință camera video într-o poziție confortabilă de fotografiere. Și când camera video nu este acasă, utilizatorii pot beneficia de conexiuni de alimentare și A / V încorporate direct în unitate.

Printre caracteristicile suplimentare se numără:

    Interfața i.LINK® - Interfața MICROMV i.LINK permite comunicații digitale bidirecționale de mare viteză între două camere video MICROMV Handycam sau cu sisteme compatibile Microsoft® Windows® ME / 2000 (și mai târziu) cu PC-uri încărcate software compatibil.

    2, 0 "Precision SwivelScreen