Sony Japan anunta camera video DCR-PC300 - Fotografie - 2019

SIGMA Full Frame Camera, L-Mount Alliance and New Lenses - Video Interview (Iulie 2019).

Anonim

Potrivit Sony Japan, CCD-ul cu trei megapixeli este cea mai înaltă rezoluție CCD inclusă vreodată pe o cameră video care produce cele mai înalte rezoluții ale camerelor video de pe piață. CCD-ul este, de asemenea, un mare 1/3 inch, care va duce probabil la o performanță foarte bună la lumină scăzută.

Modelul DCR-PC300K include un CCD de 3, 3 megapixeli impresionant de mare. Aceasta este cea mai mare rezoluție și dimensiune fizică CCD care a fost inclusă într-o cameră video de consum într-un timp. Acesta depășește rezoluția Sony DCR-PC105 pentru rezoluția CCD unică și Panasonic PV-DV953 care realizează fotografii de 3 megapixeli prin combinarea a trei CCD-uri. În prezent, nici o cameră video sub 1, 500 dolari include un CCD mai mare decât 1 / 3.6 in. CCD produce 305K pixeli efectivi pentru fotografii și 205K pixeli efectivi pentru video - un număr incredibil de mare. Este posibil ca CCD-ul foarte mare, combinat cu numărul mare de pixeli efectivi pentru video, să genereze imagini de înaltă calitate în condiții normale și în condiții de lumină scăzută.

Modelul DCR-PC300K pare a fi înlocuitorul pentru DCR-PC120BT. Acesta include un zoom optic de 10x, un inel de focalizare și un nou sistem de navigație cu ecran tactil 3D. Potrivit comunicatului de presă, camera video include un filtru de culoare RGB, care este aparent nou pentru camerele video Sony - ceea ce efectul filtrului asupra calității video nu este cunoscut.

Ecranul LCD de 2, 5 inchi de pe DCR-PC300K este hibrid, ca cel al modelului DCR-PC105. Hibridul LCD este proiectat să funcționeze bine atât în ​​situații de lumină însorită, cât și în lumină întunecată. Se pare, de asemenea, că Sony a adus înapoi caracteristica Bluetooth. Modelul DCR-PC300K include o capacitate de rețea fără fir Bluetooth care permite camerei video să comunice fără fir cu o imprimantă pentru imprimarea fotografiilor digitale.

CCD-ul de 3, 3 megapixeli poate produce fotografii de până la 2, 016 x 1, 512 pixeli. De asemenea, camera video include sistemul de înregistrare a raportului "16: 9", îmbunătățit de Sony, care maximizează rezoluția înregistrată pe bandă în modul de raport în raport de aspect 16: 9.

Modelul DCR-PC300K va fi disponibil în Japonia pe 8 septembrie pentru 198.000 de yeni - sau aproximativ 1 $, 648.63. Când camera va fi disponibilă în SUA, ce caracteristici va avea și ce preț va fi nu este cunoscută. Cu toate acestea, Sony este foarte bun pentru a aduce în cele din urmă modele japoneze peste SUA.

Sursa: Sony Japan și Camcorderinfo.com

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2781