Sony lansează camera DCR-DVD200E Handycam - Fotografie - 2019

Sony DSC-QX10 & QX100 (Martie 2019).

Anonim

Noua cameră video produce înregistrări DVD care se redau în majoritatea actualelor playere de acasă și PC-uri DVD, precum și multe console de jocuri PlayStation2.

Pe măsură ce piața DVD-urilor de acasă continuă să se dezvolte, noua cameră video Sony DCR-DVD200E Sony va fi lansată în Noua Zeelandă în noiembrie 2003, adăugând o altă dimensiune în formatul DVD compatibil.

Noua cameră video captează, de asemenea, imagini statice JPEG pentru a fi vizionate pe PC sau pe televizor. Modelul DCR-DVD200E incorporează un imager cu o dimensiune de un megapixel pentru a produce rezoluție video și rezoluție de înaltă calitate (1152 x 864) și poate captura mii de fotografii încă la cea mai înaltă rezoluție pe un singur disc de 8 cm.

Sistemul de înregistrare bazat pe disc permite accesul rapid la scenele și fotografiile preferate, fără agitația de redirecționare și de redirecționare rapidă. Imaginile miniatură ale videoclipului sunt create de la începutul fiecărei scene înregistrate.

Utilizatorii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înregistrarea peste amintirile lor de neînlocuit, deoarece camera video înregistrează intuitiv doar pe zone goale ale discului.

Pentru a spori în continuare experiența utilizatorului, discurile pot fi intitulate cu descrieri personalizate, astfel că materialul "Party Party" este ușor de distins de la "Camping at the Beach".

Atunci când înregistrați pe un disc DVD-RW, utilizatorii au flexibilitatea de a face o editare simplă în cameră. De exemplu, dacă ultima scenă înregistrată nu sa terminat perfect, ștergeți doar ultimul fragment video și trageți scena dorită în locul său. În plus, în modul VR (înregistrare video), utilizatorii pot proiecta o listă de redare a videoclipurilor lor și pot rearanja ordinea scenelor și a imaginilor pentru un produs finit personalizat, fără a modifica videoclipul.

Fiecare cameră video are mai multe opțiuni de înregistrare a calității care pot extinde capacitatea discului de a stoca până la 60 de minute de video.

Înregistrare fără griji