Sony lansează camera video Handycam DCR-HC1000 MiniDV - Fotografie - 2019

Freedom - International Day of the Girl (Iunie 2019).

Anonim

Fiecare imager CCD este dedicat unei culori primare. Acestea separă lumina care trece prin lentilă în componente de culoare individuale pentru imagini și culori mai clare. Oferind fiecărui obiectiv propriul său imager de megapixel, camera video captează detaliile și culorile intense pe care profesioniștii video le apreciază.

Și pentru prima dată pe o cameră video 3-CCD, optica Carl Zeiss Vario-Sonnar T * de înaltă calitate a fost încorporată pentru o mai bună claritate și rezoluție, împreună cu un contrast mai ridicat.

Obțineți un grip pentru mai mult control și confort

Noua prindere a camerei video se învârte în față cu 90 de grade. Vă permite să plasați mâna în apropierea butoanelor, astfel încât să puteți controla grație camera video cu o singură mână chiar și din cele mai dificile poziții și unghiuri. În plus, un buton de oprire / pornire pe rama LCD oferă o flexibilitate mai mare de înregistrare în situații de fotografiere dificile.

Pentru divertismentul video, există o multitudine de comenzi manuale opționale, incluzând un zoom digital optic de 12X și zoom digital 150X, inel de zoom, model de zebră, compensare lumină reflectoare și focalizare la fața locului. Și cu sistemul de meniu al panoului tactil al LCD-ului cu tehnologie bit-hartă, este posibilă modificarea precisă a operațiilor manuale, cum ar fi nivelul de culoare și viteza obturatorului.

Sparge bariera de sunet

Noua cameră video oferă, de asemenea, flexibilitate de înregistrare audio cu Audio Stereo Audio PCM în moduri audio 12 și 16 biți. Modul pe 16 biți oferă sunet stereo de înaltă calitate, în timp ce modul Audio Dub pe 12 biți înregistrează un videoclip digital în două piese stereo pentru adăugarea simplă a muzicii de fundal sau a redării vocii către video.

O plimbare netedă

În plus, modelul DCR-HC1000 dispune de sistemul de stabilizare optică a imaginii Super SteadyShot® Sony pentru a menține imaginea stabilă. Sistemul stabilizator optic avansat controlează intervale mai mari de vibrații și vibrații, rezultând un nivel mai ridicat de netezire.

Camera video oferă funcționalitatea duală de captare a fotografiilor digitale cu rezoluție de până la 1152 x 864. Imaginile JPEG sunt stocate direct pe Memory Stick PRO Duo