Cyber-shot DSC-U50 cu pivotare Sony - Fotografie - 2019

Sony Cybershot Digital Camera Black Dark Screen Line Problem Repair (Fix DSC DSC-W370 A7 Alpha) (Iulie 2019).

Anonim

Disponibil în trei culori atrăgătoare (negru, argintiu și portocaliu metalic), noua cameră digitală are o lentilă rotativă de 180 de grade, care facilitează autoportretele cu prietenii. Obiectivul său CCD de 2 megapixeli și capacitatea rapidă de pornire a alimentării asigură că atât fotografiile incorecte, cât și cele încadrate pot fi capturate și tipărite cu încredere sau partajate prin e-mail.

Prețat la aproximativ 250 USD, camera digitală U50 care este concepută pentru distracție va fi disponibilă online la SonyStyle.com și la comercianții cu amănuntul la nivel național la începutul lunii octombrie.

"Cu noua cameră Cyber-shot U50, elevii și părinții își pot aminti că între prelegeri și examene se întâmplă viața", a declarat Steve Haber, vicepreședinte senior al Diviziei Mobile Mobile și Imaging Sony Electronics.

Noua cameră este prima care acceptă atât noile carduri de memorie flash Memory Stick PRO Duo * și Memory Stick Duo *.

Ca și în cazul altor camere din seria Cyber-shot U, modelul U50 are o interfață ușor de utilizat. Dar în spatele scenei, funcțiile fotografică avansate funcționează invizibil pentru a permite utilizatorilor să se concentreze asupra capturii momentului fără a fi distras atenția de setările camerei.

Măsurarea pre-flash: pentru captarea unui subiect cu fundal scenic în condiții de lumină slabă, aparatul foto luminează subiectul și calculează expunerea prin lentilă direct de la CCD pentru măsurarea precisă a blitului. Nivelul nivelului blițului reglabil și reducerea efectului de ochi roșii asigură fotografii minunate.

Modul film MPEG (numai pentru video): pentru acele momente în care o imagine simplă nu captează întreaga stare de spirit, camera DSC-U50 captează până la 15 secunde de video MPEG (rezoluție de 160 x 112 pixeli) Si prieteni.

Monitor LCD luminos: pentru încadrarea exactă a imaginii, ecranul reflectorizant absoarbe și reflectă lumina ambientală prin ecranul LCD pentru a îmbunătăți luminozitatea în aer liber.

Baterii NiMH reîncărcabile furnizate: Unitatea este livrată cu baterii Sony Nickel Metal Hydride (NiMH) AAA Stamina cu încărcător extern.

Imprimare directă la imprimante: prin intermediul unei conexiuni USB, utilizatorii își pot imprima imaginile direct pe orice imprimantă compatibilă PictBridge *.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&postid=17421#post17421