Sony dezarhivează noii shooters Cyber-shot - Fotografie - 2019

SONY TOIO: NEM PS5 NEM VITA 2 E JOGO DO SUPERMAN É OUTRA COISA - Notícias de games (Iunie 2019).

Anonim

Sony Electronics a anunțat astăzi o nouă selecție a camerelor digitale Cyber-shot, un set conceput pentru a atrage mulțimea de modă și de fotografiere, și un altul care oferă caracteristici avansate și un zoom optic de 15x pentru fotografi mai exigenți.

În primul rând, Cyber-shot DSC-T100 și DSC-T20 oferă rezoluții de 8 megapixeli, profiluri subțiri și culori prietenoase cu moda. T100 are un zoom optic de 5x, ecran LCD de 3 inci și va fi disponibil carcasă roșie, negru sau argintiu, în timp ce T20 optează pentru un ecran LCD de 2, 5 inch, zoom optic 3 × și va fi disponibil în roz, alb, negru și argint. Atât T100, cât și T20 vor oferi tehnologii de detectare a feței pentru a vă asigura că până la opt persoane pot fi recunoscute în acele fotografii pe care le faceți într-unul dintre acele hazuri de partid feverice (de asemenea, ajutat de stabilizarea optică a imaginii încorporate în cameră) și noile împușcături compatibile cu suporturi opționale și accesorii pentru a împinge imagini și slide show-uri către televizoarele de înaltă definiție. Ambele camere oferă instrumente de editare în interiorul camerei, cum ar fi reducerea culorilor și reducerea efectului de ochi roșii, ambele oferind mai mult de 300 de fotografii pe încărcare a bateriei și solicită timp de pornire de o secundă. Se așteaptă ca T100 să lovească comercianții cu amănuntul în martie pentru aproximativ 400 de dolari, în timp ce T20 va fi disponibil în aprilie pentru aproximativ 330 de dolari; Sony va începe să accepte precomenzi online în data de 28 februarie.

Pentru fotografi mai avansați, Sony oferă noi camere digitale Cyber-shot DSC-H7 și DSC-H9, oferind rezoluții de 8 megapixeli, zoom zooptic 15 ×, tehnologie de recunoaștere a feței și un nou mod sportiv de fotografiere conceput să apeleze la " "modelele H7 și H9 oferă viteze de închidere de până la 1/4000 secunde, sensibilitate până la ISO 3200, stabilizarea optică a imaginii și utilizarea motorului de procesare Bionz folosit în camera foto Alpha DSLR de la Sony oferă viteze rapide de procesare. H7 oferă un vizor LCD de 2, 5 inch, în timp ce H9 are un ecran LCD de 3 inci flip-up și tehnologia "NightShot" Sony pentru o fotografie foarte slabă și ambele pot fi conectate la televizoare de înaltă definiție cu accesorii opționale pentru vizualizarea imaginilor pe ecran mare. Asteptati ca H7 si H9 sa fie livrate in aprilie cu preturi de aproximativ 400 $ si respectiv 480 $; ca mai sus, pre-comenzile vor fi disponibile online începând cu 28 februarie.