Sony lansează Cyber-shot DSC-F82 de 8 megapixeli - Fotografie - 2019

Sony DSC-QX10 & QX100 (Iulie 2019).

Anonim

Ultimul model (DSC-F828) de pe linia populară de camere foto entuziastă Cyber-shot® din seria F reprezinta următorul nivel de fotografie digitală, pe care acești entuziaști îl vor aprecia cu siguranță. Cu designul centrat pe lentile, noua cameră este încapsulată într-un corp din aliaj de magneziu negru și este primul care încorporează tehnologia CCD a filtrelor cu patru culori anunțată recent de Sony și Real Imaging Processor *. Împreună cu optica Carl Zeiss® T *, aceste componente sunt integrate în captarea acurateței culorii, apropiată de ceea ce poate vedea ochiul uman și care stabilește un nou punct de referință în performanța camerei.

"Cu moștenirea noastră în designul componentelor, Sony are calitatea unică de a realiza acest nou standard în ceea ce privește calitatea imaginii", a declarat Steve Haber, vicepreședinte senior al diviziei de produse personale, mobile și imagistice a Sony Electronics. "Conceput special pentru a face față rigorilor unice ale fotografiei digitale avansate, noua cameră Cyber-shot F828 încorporează ceea ce imaginăm ca o experiență de primă importanță".

Pentru a completa această experiență, noua cameră oferă controale manuale extinse, oferind fotografilor avansați o gamă mai largă de mecanisme pentru a determina modurile de focalizare, expunere și înregistrare.

Utilizatorii vor avea flexibilitatea de a-și stoca imaginile pe suporturi CompactFlash® Type I și Type II, precum și o unitate de disc Microdrive® sau un suport Memory Stick PRO *.

Văzând ceea ce vede ochiul uman

Recunoscand ca camerele digitale actuale imprumuta un sistem de reproducere a culorilor vechi de aproape 40 de ani, dezvoltat pentru televizoare si afisaje pe computer (RGB, in picioare pentru rosu, verde si albastru), Sony a inceput sa dezvolte un nou filtru de culoare la inceputul anului trecut pentru a oferi o gestionare mai flexibila a culorilor și să îmbunătățească dramatic precizia culorilor.

Această nouă abordare (RGB + E) adaugă un pixel colorat cu smarald la modelul de filtru, realizând fidelitatea culorii care este mai aproape de percepția culorii umane. Primul model care utilizează acest nou sistem de culori, modelul DSC-F828, realizează un nivel de precizie a culorii care nu este posibil cu alte camere digitale. Mai exact, fotografii vor observa o interpretare extraordinară a vieții albastre, albastre-verzi și roșii.

Un procesor cu imagini în minte

Cu o reproducere mai exactă a culorii subiectului, noul procesor Real Imaging al camerei convertește apoi semnalul cu patru culori într-un spațiu de culoare RGB ideal cu un sistem de matrice liniară.

Procesorul este, de asemenea, motorul care alimentează reacția îmbunătățită a camerei, reducând decalajul de declanșare și timpul ciclului. Datorită reducerii cu aproape 40% a timpului de procesare, modelul Cyber-shot F828 poate captura o imagine de opt megapixeli în aproape jumătate din timpul necesar camerelor tipice de cinci megapixeli.

Proiectat special pentru camerele foto digitale, noul procesor este optimizat pentru a gestiona eficient toate sarcinile necesare, ceea ce se traduce în cele din urmă într-o viteză sporită, cu un consum redus de energie.

Caracteristici cheie și controale

  • Rezolutie: Senzorul de imagine CCD de 8, 0 megapixeli Sony ofera camera Cyber-shot DSC F828 cu o dimensiune maxima a imaginii de 3360 x 2460, echivalentul a 11 x 17 inchi la 200 dpi sau imprimari de 8, 5 x 11 inchi la 300 dpi.
  • Optica: Noua cameră dispune de un obiectiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T * 7X (28 - 280mm, echivalent 35mm) cu zoom manual pentru un control mai mare al cadrelor, pentru a extrage pe deplin performanța senzorului CCD de 8, 0 megapixeli.
  • Focalizare automată în mai multe puncte: Aparatul foto evaluează cinci zone separate ale cadrului și focalizează în mod inteligent pe subiect, afișând punctul de focalizare selectat sau utilizatorul poate alege oricare dintre cele cinci puncte pentru control manual.
  • Sistemul de infraroșu NightShot®: Permite camerei să capteze imagini în infraroșu în întuneric total la o distanță de până la 15 picioare.
  • Sistemul NightFraming: pentru a capta imagini clare în lumină scăzută sau lipsită de lumină, această caracteristică luminează subiectul cu sistemul NightShot pentru încadrarea corectă, focalizează cu iluminatorul AF Hologram * și luminează scena cu o cantitate corespunzătoare de bliț.
  • Formatele de fișiere imagine: Pe lângă formatele JPEG și TIFF, camera suportă formatul RAW Sony, care permite fotografului să schimbe parametrii unei imagini (de exemplu, balansul de alb și adâncimea de culoare). Software-ul va fi inclus pentru conversia fișierelor RAW.
  • Înregistrare video: Modul MPEG-VX Fine înregistrează video la o rezoluție de 640 x 480 pixeli la 30 de cadre pe secundă, până la capacitatea dispozitivului de stocare, pentru video de calitate TV.
  • Accesorii incluse: Camera este echipată cu o baterie InfoLithium® M, adaptor AC / încărcător în cameră, cablu de ieșire A / V, cablu USB, capota obiectivului, curea de umăr și capacul obiectivului.

Prețuri și disponibilitate

Camera Cyber-shot DSC-F828 va fi disponibilă la jumătatea lunii noiembrie direct de la SonyStyle.com și la comercianții cu amănuntul la nivel național cu un preț sugerat de aproximativ 1, 200 de dolari. Modelul DSC-F717 va fi disponibil în continuare la aproximativ 800 $.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=55085415cc2ecb77b4f83607491e191c&threadid=2753