Toshiba introduce noi camere digitale M-Series - Fotografie - 2019

8 Hour Deep Sleep Music: Delta Waves, Relaxing Music Sleep, Sleeping Music, Sleep Meditation, ☯159 (Iulie 2019).

Anonim

Ambele camere din seria M - camera de 2.0 megapixeli PDR-M500 (US $ 349) și camera de 3.2 megapixeli PDR-M700 (US $ 449) - sunt proiectate pentru a satisface nevoile de fotografiere amatori, care caută o varietate de multimedia de înaltă calitate, fotografice și inventive cerințe. Se așteaptă ca acestea să fie expediate la începutul lunii iulie.

"PDR-M500 și PDR-M700 reprezintă un număr de primele pentru Toshiba în camerele digitale, inclusiv cel mai puternic zoom telefotografic cu o capacitate totală de zoom 40X, cea mai rapidă fotografiere continuă și cel mai mare ecran LCD", a declarat Doug Freck, Vicepreședinte și director general, Toshiba Systems Imaging. "Suntem foarte entuziasmați de aceste camere, deoarece ele sunt un compliment perfect pentru stilul de viață digital de astăzi".

SET DE CARACTERISTICI

Elegant, compact și bogat în caracteristici, cele două camere noi sunt identice în aparență, în afară de culoarea carcaselor lor. PDR-M500 are o nuanță de argint de înaltă tehnologie, iar PDR-M700 are o nuanță clasică Champaign. Designul caroseriei reflectă aspectul și simțul tradițional al unei camere SLR de 35 mm, prezentând în același timp tehnologia digitală impresionantă.

În categoria în plină expansiune a camerelor digitale pentru consumatori, camerele din seria M sunt standout. Cu multitudinea de caracteristici și controale fotografic avansate, modelele PDR-M500 și PDR-M700 redefinesc ce ar trebui să fie o cameră digitală.

  • 10X OPTICAL ZOOM LENS: Ambele camere oferă o gamă largă de posibilități de fotografiere, datorită obiectivului Canon cu zoom optic de 10X echivalent cu obiectivul de 35-350mm pe o cameră de 35 mm. Această senzație de "up-close" este mult îmbunătățită de un mod de fotografiere digitală 4X care, atunci când este utilizat împreună cu zoomul optic, produce o capacitate de zoom 40X cu jaw-drop, fără a compromite claritatea imaginii de la orice distanță.
  • AFACEREA CONTINUĂ: Pentru secvențe de acțiune, camerele din seria M au un mod de fotografiere continuă, care captează până la 4 imagini de înaltă rezoluție pe secundă, până la 9 cadre (PDR-M500) sau 6 cadre (PDR-M700) jos. În plus, fotograful poate captura o fotografie pe secundă timp de până la 16 secunde (PDR-M500) sau 14 secunde (PDR-M700). Spre deosebire de alte camere din clasa sa, care sunt tulburate de timpul de raspuns lent al timpului de expunere, camerele din seria M ating o viteza optima datorita masurarii automate a metodei TTL cu un sistem de detectare a contrastului mai sensibil. La celălalt capăt al spectrului fotografic, declanșatorul poate fi setat manual pentru a rămâne deschis până la 16 secunde (0, 7, 1, 2, 4, 8, 16 secunde) pentru fotografierea cu expunere extinsă, excelentă pentru fotografierea de noapte și focuri de artificii .
  • Ecranul LCD de 2, 5 inchi: Camerele din seria M oferă fotografiilor o imagine cu adevărat mare datorită unui LCD de 2, 5 inchi cu polipropilenă de joasă temperatură. Ecranul de 118K pixeli este cu 60% mai mare decât ecranele LCD de pe cele mai multe camere digitale. În plus, ecranul LCD Toshiba se adaptează automat la condițiile de iluminare ambientală pentru o vizibilitate maximă pentru a ajuta utilizatorul la încadrare și fotografiere.
  • CONTROLURI MANUALE: Pe lângă funcțiile automate de tip point-and-shoot, camerele din seria M oferă o gamă completă de comenzi manuale, împuternicind shooter-ul avansat să selecteze sensibilitatea ISO, metoda de control al expunerii (Program AE, Aperture Priority AE, Shutter-Priority AE), compensarea expunerii (Â ± 2.0 EV în trepte de 1/3), diafragma (F2.8-F8), viteza obturatorului, balansul de alb, modul Macro plus setările blițului (auto, ochi roșii, forțat, sincronizare lentă) pentru o exprimare personală mai mare.
  • Funcția AEB: După cum știe orice fotograf cu experiență, este posibil să fie uneori dificilă stabilirea valorii exacte a expunerii în timpul fotografierii în modul manual. Din acest motiv, camerele din seria M au AEB (Auto Exposure Bracketing) pentru a realiza mai multe fotografii de același subiect cu diferite puncte de expunere și apoi alegeți cel mai bun film expus pentru salvare.
  • MODURI DE ÎNREGISTRARE VARIABILE: Expunerea ideală în situații standard de fotografiere este asigurată cu șase moduri programate de înregistrare: portret, macro, peisaj, modul de noapte, sepia și alb-negru.
  • MULTIMEDIA: Adăugarea la apelul camerei foto este un mod de redare extins pentru filme, cu înregistrări audio neîntrerupte în funcție de capacitatea SD