Toshiba introduce două proiectoare noi - Fotografie - 2019

Kaspersky - Securitate... in vacanta! (Iulie 2019).

Anonim

Proiectat pentru educatori, întreprinderi mici și mijlocii și alți profesioniști care necesită performanțe la un buget restrâns, TLP-S10U și TLP-S41U oferă un amestec perfect de caracteristici, putere și portabilitate.

"Toshiba este dedicat să ofere clienților noștri instrumente de prezentare de calitate care oferă imagini luminoase și clare, fie că se află în sala de clasă, în sala de training corporativă sau în sala de judecată", a declarat Mark Pickard, vicepreședinte marketing marketing pentru Toshiba CSG's Projector Business Unit. "Cu ajutorul modelelor TLP-S10U și TLP-S41U, clienții care respectă bugetul nu mai trebuie să sacrifice caracteristicile și performanța pentru a experimenta confortul și flexibilitatea pe care le pot oferi dispozitivele de prezentare mobile".

"Disponibilitatea proiectoarelor cu costuri reduse și accentul pus tot mai mult pe produsele de înaltă tehnologie stimulează creșterea piețelor de învățământ și a piețelor mici și mijlocii, făcând astfel aceste două segmente de piață cu cea mai rapidă creștere pe piața proiectorului în 2003, "A declarat Sweta Dash, director al cercetării LCD și de proiectare pentru firma de cercetare de piață iSuppli / Stanford Resources. "ISuppli / Stanford Resources se așteaptă ca această tendință de creștere să continue, vânzările globale de proiector la nivel mondial crescând la peste 5 milioane de unități în 2007, de la 2, 3 milioane de unități în 2003."

Toshiba TLP-S10U oferă o combinație robustă de luminozitate și portabilitate, toate la un preț scăzut. Cântând la doar 4, 8 kg, proiectorul ultra-luminoas are 1, 200 ANSI lumeni, rație de contrast 400: 1 și rezoluție nativă SVGA (800 x 600). Ambalat într-o carcasă metalică de argint elegantă, TLP-S10U include capabilități de corecție a keystone-ului și permite prezentări silențioase la aproximativ 32 dBA în modul economie.

Cu calitățile de prezentare ale unui proiector, combinate cu capabilitățile imagistice ale unei camere de document, TLP-S41U de la Toshiba oferă profesioniștilor mobili un nou nivel de valoare, flexibilitate și versatilitate. Oferind imagini clare, TLP-S41U are 1, 600 lumeni ANSI, raportul de contrast 400: 1, rezoluția SVGA nativă (800 x 600) și corecția automată a traseului. TLP-S41U include de asemenea prima cameră detașabilă pentru documente. Cu acest nou avantaj, utilizatorii pot desprinde acum camera de documente de la proiector și poziționează-o cu toate acestea doresc să sporească flexibilitatea și raza de acțiune în timp ce afișează obiecte 3D, text de imprimare fină sau mostre fotografice. Cu o greutate de numai 6, 2 kg (cu camera atașată) și prețul de doar 1 799 USD, TLP-S41U este dispozitivul de prezentare perfect pentru nivelurile de intrare pentru profesioniștii mobili care solicită capabilități de proiectare și documentare la un buget redus.

Gata de a ieși din cutie, modelele TLP-S10U și TLP-S41U au setări automate cu atingere automată și o telecomandă ușor de utilizat pentru prezentări profesionale fără griji. Ambele proiectoare includ conectivitate de ieșire a monitorului, care permite utilizatorilor să vizualizeze prezentări de pe un computer în plus față de ceea ce este proiectat pe ecran. Cu date integrate, capabilități video și audio, TLP-S10U și TLP-S41U de la Toshiba sunt echipate complet pentru a oferi prezentări uimitoare cu efecte multimedia avansate.

Proiectorul Toshiba TLP-S10U și TLP-S41U cu cameră detașabilă pentru documente sunt disponibile imediat în America de Nord pentru $ ESP și respectiv $ 1, 799 ESP. Proiectoarele Toshiba sunt disponibile prin intermediul echipei de distribuție a întreprinderilor Toshiba și distribuitorilor autorizați Toshiba, distribuitorilor, comercianților cu amănuntul sau punctelor de comandă prin poștă sau la www.shoptoshiba.com. Linia completă de proiectoare a Toshiba este standard, cu o garanție limitată de doi ani și telecomandă.