Două noi modele Olympus DSLR oferă o previzualizare live - Fotografie - 2019

Suspense: Tree of Life / The Will to Power / Overture in Two Keys (Iunie 2019).

Anonim

Unul dintre ironiile pieței camerelor digitale de vârf - reprezentat de împușcătorii cu reflexe digitale cu o singură lentilă - este faptul că ei nu au reușit să ofere o caracteristică utilă pe modelele spot-and-shoot ale consumatorilor: previzualizări live pe camera încorporată Ecran LCD, care permite utilizatorilor să încadreze fotografiile fără a trece printr-un vizor. Motivele sunt complicate, dar se reduc la modelele tradiționale de camere SLR care încadrează imaginile prin obiectiv, mai degrabă decât un mecanism de vizibilitate separat.

Anul trecut, Olympus a rezolvat această problemă utilizând un al doilea senzor CCD și a devenit primul producător de aparate foto care oferă o previzualizare LCD live pe un DSLR. În acest an, acesta adaugă încă două live-preview DSLR-uri la gama sa, Evolt E410 și E510. Ambele camere oferă rezoluții de 10 megapixeli, LCD de 2, 5 inci, sisteme de reducere a prafului, un procesor de imagine mai puternic și un design mai compact decât predecesorul și mdashland, desigur fiind DSLR-uri compatibile cu o gamă largă de accesorii și dispozitive digital- lentile speciale, inclusiv lentile fabricate conform standardului Four Thirds de la producători precum Sigma și Leica. Prețul de bază pentru modelul E510 este cu 100 de dolari mai mare, diferența principală dintre cele două modele fiind faptul că modelul E510 oferă o stabilizare mecanică a imaginii.

E410 va fi disponibil în luna mai pentru un preț de bază (numai pentru organism) de 699 USD; modelul E510 va fi disponibil în iunie cu un preț de numai 799 de dolari. Kituri cu una sau două lentile (pentru utilizarea zilnică și telefotografică): kitul cu o singură lentilă adaugă 100 de dolari la prețurile camerelor respective; cele două seturi de lentile adaugă 200 de dolari.

Olympus a dezvăluit, de asemenea, o nouă cameră orientată spre consumatori, Stylus 780. Camera compactă oferă o rezoluție de 7, 1 megapixeli, LCD de 2, 5 inchi, o nouă tehnologie de reglare a umbrelor pentru a scoate subiecte ascunse în umbre și pentru stabilizarea imaginilor mecanice și digitale blur-free photos. Stylus 780 are de asemenea un zoom optic de 5x, ghiduri de ajutor încorporate, o carcasă rezistentă la praf și umiditate, 23 de moduri de fotografiere și capabilități de captura video care rulează până la 30 de cadre pe secundă la rezoluția VGA. Așteptați să vedeți Stylus 780 la comercianții cu amănuntul pentru $ 349 în luna mai.