ViewSonic oferă noul ecran LCD VP912b - Fotografie - 2019

Cómo programar tu televisión para recibir canales digitales (Iunie 2019).

Anonim

In plus, compania va incepe sa ofere display-uri de 17 inci cu timpi de raspuns din industrie de pana la 8ms in urmatoarele trei luni.

"Imbunatatirile tehnologice recente ale monitoarelor LCD au eliminat aproape artefactele de miscare pe aplicatii video", a declarat Bob O'Donnell, directorul tehnologiei personale la firma de cercetare IDC. "LCD-urile noi, mai rapide, sunt acum o opțiune realistă de afișare pentru cei mai discernământatori care au considerat CRT-uri doar în trecut".

Cu 400 de nivele de luminozitate, un timp de răspuns de 12 ms și o rezoluție nativă de 1280 × 1024, LCD-ul VP912b oferă imagini video cu mișcări clare, cu claritate excepțională și imagini vibrante. Tehnologia duală de intrare OptiSync extinde opțiunile de conectivitate prin susținerea semnalelor digitale (DVI) și analogice (VGA). Designul ultra-subțire al barei permite o zonă de vizionare practic continuă atunci când este acoperită cu gresie și stivuită, depășind provocările de vizualizare a aplicațiilor complexe sau a spațiului redus al biroului. VP912b este disponibil acum prin revânzători autorizați ViewSonic, distribuitori și comenzi prin poștă, pentru un preț estimat de 719 $.

Toate LCD-urile ViewSonic au o tehnologie video ClearMotiv care le face ideale pentru conferințele video / web, jocuri, e-learning și aplicații video digitale de astăzi. Tehnologia inovatoare combină răspunsul video cu fulger, cu suport HD format HD 720p, pentru a permite o transmisie video de înaltă calitate digitală la viteze de 60, 83 și 125 de cadre pe secundă.

"ViewSonic rămâne dedicat depășirii așteptărilor clienților noștri pentru calitate, inovație și valoare", a declarat Erik Willey, senior product manager, ViewSonic. "Prin imbunatatirea timpilor de raspuns video pe linia noastra de produse LCD, ne indeplinim cerintele de convergenta tehnologica avansata pe care clientii nostri le solicita".

Pentru a extinde funcționalitatea aplicațiilor multimedia, ViewSonic oferă de asemenea o gamă completă de casete de procesoare TV / video și difuzoare de înaltă performanță care se conectează ușor la afișajele desktop. Cu ajutorul unui tuner TV încorporat NTSC și al mai multor conexiuni video pentru echipamente precum un DVD player, aparat de fotografiat digital, VCR, set-top box HDTV sau console de jocuri cum ar fi PS2, GameCube și utilizatorii Xbox pot lucra, vizionați filme și multe altele la atingerea unui buton.

În conformitate cu cele mai stricte standarde de siguranță și de mediu - inclusiv TCO - VP912b va fi disponibil prin revânzători, distribuitori și comandă prin poștă electronică autorizată de la ViewSonic. Acestea sunt susținute de o garanție limitată pe trei ani pentru piese, forță de muncă și lumină de fundal și sunt eligibile pentru programul Express Exchange de la ViewSonic, care garantează un monitor de înlocuire în termen de 48 de ore, în cazul în care serviciul este disponibil. ViewSonic oferă asistență tehnică gratuită non-stop, șapte zile pe săptămână, cu excepția sărbătorilor majore din SUA.

Pentru mai multe informații și imagini ale noilor afișaje, vizitați www.viewsonic.com/LCD.