Windows XP 64-Bit Edition beta lansat - Fotografie - 2019

Windows Never Released ep.1/Windows-urile care nici nu au lansat niciodata ep.1 (Iunie 2019).

Anonim

Microsoft a făcut anunțul la lansarea de către AMD a procesorului AMD Athlon (TM) 64 din San Francisco. Sistemul de operare actualizat pe 64 de biți, Windows XP 64-Bit Edition pentru sistemele extinse pe 64 de biți, care va funcționa nativ pe desktopuri procesate AMD Athlon 64 și stații de lucru cu procesoare AMD Opteron (TM), asigură performanțele superioare necesare consumatorilor și clienții de afaceri pentru noua generație de computere desktop de înaltă performanță, inclusiv jocurile, crearea conținutului digital și editarea video.

Un avantaj cheie al sistemului de operare actualizat este tehnologia Microsoft Windows pe Windows 64 (WOW64), care va permite clienților care dețin în prezent aplicații pe 32 de biți compatibile Windows XP să ruleze aceste aplicații pe sistemul de operare pe 64 de biți. Arhitectura WOW64 utilizează arhitectura AMD64 pentru a permite compatibilitatea cu aplicațiile pe 32 de biți, fără a pierde performanța în aproape toate cazurile, ajutând la protejarea investițiilor tehnologice actuale și viitoare ale clienților.

"Am auzit de la clienții noștri că, până acum, incapacitatea de a rula eficient aplicațiile de 32 de biți pe sistemele pe 64 de biți a reprezentat o barieră majoră pentru investiția în tehnologiile pe 64 de biți", a declarat Chris Jones, vicepreședinte corporativ pentru Windows Client Division de la Microsoft. "Cu ajutorul combinației dintre Windows XP și noile procesoare AMD64, clienții pot fi siguri că au toată puterea de calcul și memoria de care au nevoie, acum și în viitor, în timp ce își pot rula aplicațiile curente".

Windows XP 64-Bit Edition pentru sistemele extinse 64-Bit este proiectat pentru utilizarea pe PC-uri de înaltă performanță. Aceasta înseamnă că noi clienți vor putea să depășească limita de memorie fizică de 4 gigabyte pentru calculul pe 32 de biți. Puterea fără precedent a acestei noi platforme Windows este de așteptat să ducă la un viitor interesant al experiențelor computerelor cinematice, în special în domeniul jocurilor avansate, al creării de conținut digital și al editării video. Jucătorii se vor bucura de un nou nivel de realism, în timp ce entuziaștii media digitali vor putea să creeze conținut de o calitate atinsă în mod obișnuit doar de profesioniști.

"Windows XP și AMD64 dețin promisiunea de a aduce computere pe 64 de biți unui nou set de utilizatori de calculatoare, oferind experiențe impresionante pentru utilizatorii de jocuri cinematografice și pentru lucrul cu mediile digitale", a declarat Dirk Meyer, senior vice president of the Computer Grupul de produse la AMD. "AMD și Microsoft au colaborat pentru a asigura că clienții vor putea să ruleze atât aplicații pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți pe o singură platformă. Acum sunt capabili să investească în viitor ".

Se așteaptă ca platformele Windows și AMD64 să sporească eficiența multor operațiuni, inclusiv proiecte de inginerie și științifice, servicii financiare, procesarea tranzacțiilor online, depozitarea datelor și proiectarea asistată de calculator. Flexibilitatea arhitecturală critică care permite clienților să ruleze aplicațiile actuale de 32 de biți pe Windows XP 64-Bit Edition va permite, de asemenea, acelor clienți să actualizeze fără probleme versiunile pe 64 de biți ale aplicațiilor lor în momentul în care devin disponibile.

Această versiune de Windows XP 64-Bit Edition este cea mai recentă din eforturile Microsoft continue de a furniza inovații de vârf în industrie la un raport excelent preț-performanță. Activitățile de dezvoltare pe 64 de biți ale Microsoft și colaborarea cu producătorii de semiconductori din industrie demonstrează angajamentul său de a furniza sisteme de operare scalabile de înaltă performanță și produse inovatoare.

Versiunea beta a Windows XP 64-Bit Edition pentru sistemele extinse pe 64 de biți este disponibilă pentru abonații MSDN și se așteaptă ca versiunea finală să fie disponibilă în prima jumătate a anului 2004. De asemenea, Windows Server 2003 pentru sistemele Extended 64-Bit este disponibil în beta cu lansarea finală așteptată în prima jumătate a anului 2004.